Een tijdje terug waren er een hoop gedoe rondom de relatie van Lil Kleine en Jamie Vaes. De twee waren samen in Ibiza, en dat liep helemaal uit de hand. Het zorgde voor een hoop vragen bij ons. Voor het eerst doet Lil Kleine een boekje open over wat er gebeurd is. En dat in zijn nieuwe nummer genaamd ‘Ibiza Stories’.

Lil Kleine en Jaimie Vaes

Deelt Lil Kleine een sneer uit naar Jaimie Vaes in zijn nieuwe nummer?

Het is al een tijdje bekend dat het niet zo goed gaat tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes. De bom barstte toen de twee samen in Ibiza waren. In het nieuwe nummer rapt Lil Kleine over de lastige tijd.

Ibiza

Even een recap; wat gebeurde er ook al weer op Ibiza? Het is je vast niet ontgaan dat er geruchten rond gingen dat Lil Kleine Jaimie Vaes geslagen zou hebben. De twee zouden in een ruzie terecht zijn gekomen, waarna Lil Kleine gearresteerd is door de Spaanse politie.

Na het zien van de foto van de gewonde Jaimie waren mensen in shock. Toch laten de twee later weten dat er niets aan de hand was. Jorik zou Jaimie niet hebben geslagen en de bruiloft stond nog steeds op de planning. Verder wouden de twee er niet veel over kwijt, tot nu.

Ibiza Stories

In het nummer deelt Lil Kleine een sneer uit naar Jaimie. Hij rapt het volgende: “Je was de vrouw van m’n dromen, nu een wijf dat zeikt. Dus daarom dat ik jou niks gun, als jij mij ook niks gunt. Ik hield van je, maar ik haat je nu.”

Of de twee nu bij elkaar zijn of niet is niet duidelijk. Van het nummer worden we ook niet veel duidelijker. Lil Kleine rapt namelijk het ene moment dat hij haar haat, en het andere moment dat hij haar terug wilt. “Shit, je was van mij en ik van jou. Laat ze maar weten allemaal, ik mis mijn vrouw.” Wat er echt allemaal is gebeurd op het eiland weten we helaas nog steeds niet.
Lees ook: Relatie break? Jaimie laat weten dat ze Lil Kleine niet in haar aura wil