Waarschijnlijk heb je Emily in Paris al helemaal uitgekeken en begin je actrice Lily Collins al een beetje te missen. Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Bekendheid Lily Collins heeft namelijk voor Emily in Paris in een film gespeeld die jij waarschijnlijk nog niet hebt gezien. Pak de popcorn er maar bij en begin aan de film ‘To The Bone”.

MovieMeter
MovieMeter

Film

De film ‘To The Bone is een film die uitkwam in 2017. Hier speelde Lily Collins de hoofdrol als jonge vrouw die aan het vechten was tegen de eetstoornis anorexia nervosa.

Waar gaat de film over?

De film ‘To The Bone’ is niet zomaar een film. Het gaat namelijk over de 20-jarige Ellen die van therapie naar therapie moet om zich te laten helpen met haar anorexia. Ellen begint te merken dat de laatste therapie ook niet gaat werken en besluit terug te gaan naar het huis van haar vader en haar stiefmoeder. Hier is het zusje van Ellen het niet helemaal mee eens. Zij geeft aan dat ze haar eigen zus niet meer herkend. Ellen besluit toch nog een keer terug te gaan naar de kliniek, waar de échte strijd pas begint..

theguardian
theguardian

Doel van de film

Het doel van ‘To The Bone’ is om jongere meisjes te laten zien dat afvallen niet zomaar een ding is. Tegenwoordig worden vooral veel meisjes beïnvloed door de dunne modellen op social media. Ben je hier gevoelig voor? Kijk de film dan niet en hou het lekker bij Emily in Paris!

Leuk weetje!

De gene die deze film heeft bedacht (Marti Noxon), heeft zelf ook moeten vechten tegen anorexia. Ondanks dat zij moeite heeft met eten is haar grootste hobby bakken!

Ben je benieuwd naar de film? Neem dan snel even een kijke op Netflix!

Lees ook: Emily in Paris fan? Dan zijn deze series zeker wat voor jou