Wie is er nou een leukere compagnon om mee op reis te gaan dan jouw trouwe viervoeter? Voor wie zijn hond écht niet een paar weekjes kan missen, is er nu een luxe limited-edition trailer die speciaal ingericht is voor jouw hond. Zo wordt de roadtrip niet alleen super gezellig, maar ook geheel diervriendelijk!

Een hondvriendelijke trailer

Luxe trailerspecialist Bowlus heeft de ultieme trailer voor elke reisgrage hondenliefhebber ontworpen. Niet alleen is de Terra Firma trailer een luxe vakantieverblijfje voor elke avonturier, ook heeft de trailer genoeg features om de reis zo comfortabel mogelijk te maken voor jouw hond. Het comfort van jouw loyale vierpoter is dan ook een prioriteit van deze nieuwe Terra Firma-aanhanger. Met alle high-tech snufjes van de trailer wordt een diervriendelijke roadtrip gegarandeerd!

De snufjes

De trailer heeft onder andere een temperatuurregeling en controlesysteem op afstand. Hierdoor is het veilig om de gezelschapsdiertjes een tijdje in de trailer te laten, wanneer je bijvoorbeeld even een boodschapje moet doen. Een ruitje intikken is natuurlijk niet nodig, aangezien de hond lekker van zijn rust geniet in de gekoelde trailer.

De trailer is verder voorzien van een gepersonaliseerd hondenbed, uitschuifbare voer- en waterbakken en verwarmde vloeren. Daarnaast heeft de Terra Firma een HEPA-luchtfiltersysteem met UVC-desinfecterende verlichting om jou en je viervoeter te beschermen van ziektekiemen. Ziek zijn op vakantie is verleden tijd! Ten slotte heeft de trailer een zonreflecterende buitenkant.

Voor de baasjes

Naast de diervriendelijke snufjes heeft de trailer natuurlijk ook nog features die ideaal zijn voor de baasjes! De Bowlus Terra Firma van 7,9 meter biedt onder andere tot twee weken off-grid looptijd dankzij de sterke lithiumbatterij van 8 KwH. Het duurt ongeveer 3 uur om de trailer volledig op te laden, waarna je dus twee weken zorgeloos met de trailer kan rondreizen. Er zijn verschillende interieurcombinaties om uit te kiezen. De trailer heeft onder andere een slaapkamer met twee eenpersoonsbedden die kunnen worden omgebouwd tot een kingsize bed. De prijs van deze superdeluxe, diervriendelijke trailer begint bij $265.000. Je moet wat voor je lieve viervoeter over hebben!

Heb jij al helemaal zin in een gave roadtrip? Check hier de beste route voor een roadtrip langs de westkust van Amerika!