Als je dacht dat je de lekkerste cocktails al gedronken hebt, heb je het helemaal mis. Er bestaan namelijk nog veel meer lekkere cocktails en ze vliegen je op TikTok om de oren. Onze nieuwe favoriet: de limoncello framboos spritz.

limoncello framboos spritz
Bron: @chiaracappellano

Limoncello Framboos Spritz

Op TikTok zien we regelmatig de lekkerste recepten voorbij komen, maar waar TikTokkers wel héél goed in zijn, zijn cocktails! We moeten toegeven: we zien nergens anders betere recepten voor lekkere zomercocktails dan op TikTok. Enne, nu hebben we wéér een nieuwe favoriet. Deze stoot de frozen esma alweer van zijn troon, want deze kan door voor beste zomerdrankje van 2023! Het zoete van de frambozen én het frisse van de limoncello zorgen voor een mega smaaksensatie. We kunnen dit iedere dag wel drinken!

Zó maak je ‘m

Je haalt natuurlijk eerst de ingrediënten in huis, zodat je alles hebt voor de cocktail. Dat is gelukkig niet zo veel! Zorg ervoor dat je genoeg frambozen, een fles limoncello, een fles tonic en een fles bruiswater in huis hebt. Verder is je cocktail niet compleet zonder genoeg ijsblokjes en kun je je cocktail garneren met een schijfje citroen en wat bevroren frambozen. Yummy!

Als je alles in huis hebt, kun je aan de slag. Je begint met de frambozen! Doe een handje frambozen in een groot glas en prak deze goed. Doe er vervolgens een handje ijsblokjes bij. Daarna voeg je ongeveer 1,5 shot limoncello toe. Daarna is het tijd om het met tonic en bruiswater af te maken.  Doe van de tonic en het bruiswater een scheutje in je glas en je cocktail is zo goed als klaar. Alleen nog een beetje garneren met een schijfje citroen en wat bevroren frambozen. Cheers!

@chiaracappellano 🍋Limoncello & Framboos Spritz – te lekkere cocktail voor op een zomerse dag! #cocktailinspiration #pellegrino #limoncellospritz #limoncellococktail #cocktailinspo ♬ BEST INTEREST – Tyler, The Creator