Voor de Mol is het een heftige paar dagen geweest: Linda heeft haar relatie met Jeroen Rietbergen verbroken. Dit naar aanleiding van het schandaal bij The Voice of Holland, waar we inmiddels allemaal van op de hoogte zijn. Op haar eigen website geeft ze een statement over de situatie en haar relatie.

linda-de-mol-verbreekt-relatie-jeroen-rietbergen
Mediacourant

Grensoverschrijdend gedrag bij The Voice

Het kan haast niet dat het nieuws je de afgelopen dagen is ontgaan, maar er kwam aardig wat naar buiten over grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Tim Hofman, presentator van het programma BOOS, gaf aan een aflevering gewijd te hebben aan het schandaal dat zich afspeelde tijdens het programma. De makers van het programma wachten tot de aflevering daadwerkelijk online staat voor ze actie ondernemen. Inmiddels is TVOH per direct stopgezet en vele bekende Nederlanders betuigen hun steun.

Jeroen Rietbergen stapt op

Jeroen Rietbergen is bandleider bij The Voice of Holland en de inmiddels ex-partner van Linda de Mol. Hij erkende snel nadat het nieuws naar buiten kwam dat hij grensoverschrijdend gedrag heeft vertoont. Daarom stapt hij direct op als bandleider van het programma. Hij zegt het volgende over de situatie: “Omdat ik niet wil dat mijn opdrachtgever als gevolg van mijn gedrag onnodig in verlegenheid zal worden gebracht stop ik direct met mijn werk voor The Voice.”

Linda de Mol verbreekt relatie met Jeroen Rietbergen

Linda de Mol en Jeroen Rietbergen hebben al een lange tijd een relatie. De twee hebben zelfs samen kinderen. We kunnen dan ook wel voorstellen dat het een ware nachtmerrie voor Linda was toen dit nieuws naar buiten kwam. Jeroen was al eerder op het matje geroepen door zijn werkgever, wat hij destijds opbiechtte aan Linda. Dit is dan ook de reden geweest achter een eerdere breuk tussen de twee. Jeroen ging hierna in therapie, maar blijkbaar is er niets aan zijn gedrag veranderd.

Linda laat via een statement in haar eigen blad weten dat haar relatie voorbij is. Ze zegt het volgende: “Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had en waarvan ik, omdat ze anoniem zijn, niet weer wat waar is en wat niet. Ik heb inmiddels mijn relatie verbroken, Jeroen woont niet meer bij mij, Mijn werkzaamheden leg ik de komende tijd neer in de hoop dit een plek te kunnen geven en ik vraag iedereen mijn gezin met rust te laten.”

We wensen Linda sterkte in deze enorm heftige periode.

Lees ook: Wauw! Zo mooi woont Noa Vahle, de dochter van Linda de Mol