Vrouwen hebben nogal eens moeite met hun onzekerheden loslaten tijdens seks. Zonde, want genieten gaat veel beter als je jezelf even overgeeft aan het moment. Dit zijn de meest voorkomende dingen waarover wij vrouwen onzeker zijn tijdens de seks, die eigenlijk helemaal niet nodig zijn.

1. Dat je te veel of te weinig haar hebt

En dan hebben we het niet over haar op je hoofd. Natuurlijk vinden mannen een 3 maanden niet geschoren vagina wat minder prettig tijdens een verwen partij down there. Ook zouden ze perfect gladgeschoren benen best lekker vinden. Maar als het erop aankomt maakt het ze niet uit. Geloof ons, wanneer zij midden in een verhitte vrijpartij met jou zitten, is er geen man die denkt aan de stoppeltjes op jouw benen. Echt niet.

2. Dat je te veel of te weinig geluid maakt

Als jouw gekreun oprecht is, vinden ze het heerlijk. Op het moment dat je gaat kreunen omdat je denkt dat dat zo hoort, moet je het vooral laten. Doe wat natuurlijk voelt voor jou, dan voelt dat ook zo voor hem.

FEMFEM onzekerheden seks
@pinterest

3. Dat je te nat of niet nat genoeg bent

Te nat zijn is misschien wel de makkelijkste van dit lijstje: voor mannen bestaat zoiets als té nat niet. The wetter the better. Ben je niet nat genoeg? Dan moet je óf voor jezelf nagaan of dat je wel oprecht zin hebt in hetgeen je aan het doen bent. Zo nee, waarom doe je het dan? Zo ja, dan zal het wel aan hem liggen. Easy.

4. Dat het er voor hem raar uitziet als je hem een goede beurt geeft

Nee. Hij vindt vast ontzettend veel over hoe jij hem die blowjob geeft, maar het zal geen seconde in zijn hoofd omgaan dat het er raar uitziet van daarboven. Hoogstens geil.

5. Dat hij iets aan je lijf heel lelijk vindt

Bijvoorbeeld je borsten te klein. Of je billen te groot. Of je heupen te dik. Of je huidskleur te bleek. Niks van dit alles lijkt hem immers echt te storen, anders had hij geen seks met je. Hier onzeker over zijn is dus echt zonde van de tijd.

beste dag seks FEM FEM
@pinterest

6. Dat hij vindt dat je teveel seks wilt

Vindt hij niet. Vindt hij nooit. En als dat dan toch echt zo mocht zijn, gun hem dan één nachtje zonder seks. Dan is het morgen des te fijner.

7. Dat je te snel of te vaak klaarkomt

Een vrouw laten klaarkomen is voor mannen als het winnen van een onderscheiding na een marathon. Hoe meer onderscheidingen, hoe beter. Je komt nooit te snel en al helemaal niet te vaak klaar.

8. Dat hij het vies vindt om down-under te gaan

Hier zijn we allemaal wel eens onzeker over geweest. Maar zolang jij elke dag een douche neemt en schoon ondergoed aantrekt, ruikt je vagina gewoon simpelweg naar een vagina. Het is immers geen parfum en hoeft dus ook niet naar een parfum te ruiken (dit is ook niet eens goed voor de PH-waarde van je vagina. Toch bang dat je niet lekker ruikt daar beneden? Misschien kan het hier aan liggen!

9. Dat je te wild bent

Wilde je vanilleseks? Nee. Waarschijnlijk vindt hij een meisje die niet alleen de zeester doet super interessant en moet je het wel heel bont maken wil je te wild zijn. Toch echt hele wilde fantasieën? Bewaar je SM tools gewoon even voor de 3e date en stel hem er tijdig van op de hoogte, zit je helemaal goed. Zegt hij dan echt dat je gek bent? Wijs hem dan vriendelijk doch streng de deur. Nobody got time for that.

Waarom je ook gewoon moet blijven masturberen lees je hier.