Lingerie is voor veel vrouwen minstens zo belangrijk als de rest van hun outfit – en gelukkig vinden mannen dat ook. Want stiekem vinden we het heel leuk dat die pikante outfitjes ook door het mannelijk geslacht gewaardeerd worden. De kerst komt eraan, dus dat betekent meer s… stamppot, cadeautjes en dikke truien. Ja en daar moet een leuk lingeriesetje bij? Nou goed, laten we gewoon verder gaan.

Lingerietrends kerst 2022
Bron: Unsplash

1. Felrood

Deze kleur komt jaarlijks terug: felrood. We moeten eerlijk zijn, het scoort ook elk jaar goed. Deze kleur is met de feestdagen tijdloos, het is en zal altijd nummer één blijven voor ons vrouwen, maar ook mannen. Wist je al welke kleuren lingerie mannen het meest sexy vinden?

2. See trough

See trough is nooit zo geliefd geweest. Het is sexy, anders en er zijn tegenwoordig zo veel mogelijkheden! Kies jij voor een see trough bralette of een gewone see trough bh? Je voelt je er sexy en comfortabel bij, iets wat wij vrouwen heel belangrijk vinden bij het kopen van lingerie.

3. Praktisch bestaat niet meer

Heel onpraktisch, but still cute. Welke kleur je nou ook kiest, dit is he-le-maal een trend. Lingerie wordt steeds vaker als een totaalpakket gezien. Dus niet alleen een string en een bh, maar ook wat leuke extra’s. Denk aan een mooie body of een jarretel onder een jurk of rok.

Je zou bijna zeggen dat als je er een spijkerbroek bij draagt dat het een uitgaans-fitje is. Vind je niet? Zo zo leuk!

 

4. Spaghetti-bandjes string

Iets waar we stiekem bang voor waren: spaghetti bandjes. Begrijp ons niet verkeerd, het ziet er amazing uit maar je moet daar een hoop zelfvertrouwen voor hebben. Wat voor lichaamsbouw je ook hebt, je gaat het honderd procent rocken, maar het is belangrijk dat jij je er fijn bij voelt, en het niet alleen gaat dragen omdat het nu in is.

5. Kant

Omdat we onze lingerie ook steeds vaker laten zien, is kant aankomende winter weer helemaal hot. Een mooie bralette onder een off-shoulder trui is niet alleen comfy, maar geeft je outfit ook net even een spicy look.