fem fem 12

Action verkoopt geweldige teddy sloffen voor het herfstseizoen

Looks13 sep 2023, 14:36 doorAurora Ferrari
De koudere dagen zijn alweer om de hoek, als we het weerbericht mogen geloven. Daar moeten we ons uiteraard goed op voorbereiden en dat kunnen we niet beter doen dan met warm schoeisel. Action heeft sinds kort pantoffels in het assortiment, die ons doen denken aan UGG's. Gelukkig zijn ze niet net zo duur, ha!
fem fem 12
Bron: Action

UGG's pantoffels dupe

We zitten alweer in de maand september, wat betekent dat de koudere dagen langzaam aan zullen komen. Ein-de-lijk kunnen we onze UGG's weer uit de kast halen en er mee paraderen met onze mooiste herfstoutfits.
Het liefst vullen we onze hele schoenencollectie met UGG's, maar nu lijkt dat niet zo handig te zijn, gezien deze schoenen reteduur zijn. Geen zorgen, gelukkig bestaan er een heleboel dupes van UGG's voor de mensen die geen rooie cent op de rekening hebben.
Yup, geloof het of niet, maar ook de Action is begonnen met de dupe-trend. Zij hebben namelijk sinds kort een dupe van de UGG's Scuffita-Pantoffels in het assortiment. Geen schoeisel voor buiten, maar deze keer voor binnen. Onze voetjes moeten tenslotte ook binnenshuis warm blijven, toch?
En dat gebeurt ook zeker, de pantoffels hebben namelijk een heerlijke, zachte teddy stof. Dit betekent dat je er zelfs warme voeten van krijgt, zonder dat je er sokken voor hoeft te dragen. Dat is toch geweldig? Verder beschikken de pantoffels zich van een band, die je als het ware om de enkel kan doen. Dit geeft je voet een goede steun. Tip: de pantoffels vallen redelijk ruim, neem dus sowieso één of twee maatjes kleiner dan dat je normaal hebt.

Net zo duur als de échte?

Maak je geen zorgen, zoals we gewend zijn van de Action, betaal je vrijwel nooit zo veel aan één product. Terwijl je bij de UGG's zeker honderd euro had betaald, geef je nu niet meer dan een tientje uit aan de dupe van de Action. Deze pareltjes koop je nu namelijk voor maar €5,95 bij de filialen van de Action. Wees wel snel, de pantoffels vliegen als warme broodjes over de toonbank. We verwachten dat ze niet meer zo lang op voorraad zullen zijn!