annebel visscher lanceert eigen booty programma training

Annebel Visscher deelt exciting nieuws over eigen trainingsprogramma

Looks06 apr 2023, 12:05 doorDominique Evers
Annebel Visscher heeft een enorm fit lijf. Dit was onder andere te zien tijdens het programma Echte Meisjes in de Jungle. Enne, ze heeft hard voor dit lijf gewerkt. De beauty gunt andere mensen ook zo'n geweldig achterwerk en daarom lanceert de realityster haar eigen booty programma .
annebel visscher lanceert eigen booty programma training
Bron: @annebelvisscher

Annebel Visscher

Annebel Visscher is een enorme fit girl . Dat is dan ook terug te zien aan haar enorm fitte lijf. De realityster is regelmatig in de sportschool te zien en post met trots haar lichaam regelmatig op haar Instagram-account. Enne, dit vinden wij helemaal niet gek, want op zo'n prachtig lichaam mag je ook trots zijn. Haar passie voor sport deelt ze samen met haar lover René Spoelstra. Een echt gymcouple dus. Annebel wil nu haar passie voor sport ook met haar volgers gaan delen. Ze lanceert haar eigen booty training .

Booty training

Doordat Annebel zoveel sport, heeft haar lichaam een enorme transformatie doorgemaakt, en dan met name haar booty . Ze kreeg honderden dm's met vragen over de trainingen die zij volgt. Ze besloot hierop in te haken en haar eigen training te lanceren. Enne, je raadt het misschien al, maar het is een training die gefocust is op je booty .
“Het is een online cursus met een trainingsschema van een aantal dagen, met focus op de benen en de booty. De rest, zoals het bovenlichaam, moet je zelf invullen", vertelt Annebel in een interview met Grazia . “Zo is het niet alleen een trainingsschema, maar kunnen mensen ook een gezonde relatie met voeding creëren", sluit de realityster haar verhaal af.
In de online cursus zijn alle oefeningen uitgelegd door Annebel zelf. Ook doet ze veel oefeningen voor. Enne, dit was nog niet alles. In de cursus zijn ook losse video's beschikbaar over voeding, tips over supplementen en nog veel meer sportgerelateerde tips.

Instagram-post

Annebel maakte haar eigen trainingsprogramma bekend door middel van een reel op haar Instagram-account. In de caption vertelt ze dat ze al een tijdje bezig is geweest met het ontwikkelen van dit programma. Enne, hier is dan het resultaat. "Ik heb iets voor jullie ontwikkeld waarmee jullie ook het afgetrainde lichaam krijgen dat jullie willen! Ik ga jullie helpen, it’s time to grow that serious booty girls! "