schermafbeelding 2021 01 05 om 154749

Dit is de meest gegoogelde beauty vraag van 2020

Looks09 jan 2021, 12:20 doorKathy
Afgelopen jaar is er weer ontzettend veel via onze vertrouwde online vriend opgezocht, zo blijkt uit hun Year in Google- overzicht. Ook onze prangende beauty vragen bleven niet onbeantwoord, maar welke vraag werd nou het meest gegoogeld? Het antwoord zal misschien niet geheel als verrassing komen.
schermafbeelding 2021 01 05 om 151758 1200x728

And the winner is...

Het is voor niemand een geheim dat de sluiting van de kapperszaken een disaster was. Het knippen van onze haren werd al snel een probleem voor velen en daarin werd er zo creatief mogelijk naar oplossingen gezocht. De meest voorkomende vraag is dan ook; hoe knip je zelf je haar?
Enfin, dit jaar gingen we dus massaal aan de slag met een schaar en onze eigen lokken en dat heeft niet voor iedereen goed uitgepakt. Het ene na het andere mislukte experiment werd massaal gedeeld op social media. Ondanks dat iedereen zelf de schaar erin moest zetten werden we toch via vele kanten een handje geholpen.
Er waren genoeg professionals die bereid waren om op afstand te helpen, zoals de beroemde haarstylist van Kim Kardashian, Chris Appleton, die een viral tutorial deelde over hoe mannen thuis het beste hun haar kunnen knippen. Ook haarstylisten Hollie Rose Clarke en Syd Hayes deelden hun expertise met de rest van de wereld om het aantal haardrama’s tot een minimum te beperken. We weten natuurlijk dat het thuis knippen van ons haar niet ideaal is, maar als je het dan toch zelf wil bijpunten, heeft het tweetal in ieder geval een paar goede tips.
Wil jij dat je haar er altijd tip-top uit ziet? Gebruik dan dit trucje !