bikershort

Liplezen in een bikershort: zo voorkom je dat

Looks13 jul 2023, 17:45 doorRomy Nouwen
We leven het liefst iedere dag in bikershorts, maar soms voelt het een beetje ongemakkelijk. De naad in het broekje accentueert soms helaas net iets te veel waardoor het liplezen wordt daaronder – als je begrijpt wat we bedoelen. Wij kwamen de hack tegen die ervoor zorgt dat je deze zorgen achter je kunt laten. Vanaf nu draag jij je bikershort zonder dat je je onzeker hoeft te voelen over hoe het er down under uitziet.
bikershort

Bikershort stylen

Of je nou een lange wandeling maakt op vakantie óf dat je gewoon even de deur uitgaat om wat te drinken met vriendinnen: je bikershort kan eigenlijk altijd de kast uit. Je kunt hem op verschillende manieren stylen, waardoor dit item eigenlijk ineens perfect is voor veel verschillende gelegenheden. Eén dingetje waar we wel vaak rekening mee houden, is dat er een langer shirt, trui of blouse overheen moet vallen.
Dat heeft natuurlijk alles te maken met wat je daaronder ziet als je je bikershort draagt. Helaas ontstaat er soms, dankzij het type stof of de naad, een camel toe en dat ziet er toch ietsje minder leuk uit. Daar valt maar weinig aan te doen en dus zijn langere tops één van de oplossingen . Althans, dat dachten we tot nu toe.

Hack om liplezen te voorkomen

Op TikTok zagen we namelijk een mega goede truc die ervoor zou zorgen dat dat liplezen eindelijk verleden tijd is. Je kunt eindelijk de croptops uit de kast trekken, want vanaf nu valt er helemaal niets meer te zien. Als we TikTokker BaileyAmess mogen geloven is het heel simpel. Je hoeft alleen een oude pad uit een sport bh of bikini te trekken. Hier knip je dan vervolgens een driehoekje uit en deze stop je in je ondergoed. Als het goed is, zie je dan helemaal niks meer! Vergeet hem niet zo nu en dan even in de wasmachine te gooien en knip er een paar extra, zodat je nooit zonder komt te zitten.