Grote kans dat je ooit wel eens van het fenomeen cameltoe hebt gehoord. Letterlijk betekent dit kamelenteen maar hiermee wordt ook wel verwezen naar de schaamlippen die zichtbaar zijn als je een te strakke broek of legging draagt. Voor vrouwen kan dit best wel awkward zijn, dus wij geven je tips wat je ertegen kunt doen.

cameltoe

Tips tegen een cameltoe

Natuurlijk is er niets mis met het vrouwelijke lichaam, maar toch voelt het wat ongemakkelijk als een complete vreemde onze ladyparts ziet. Met deze tips verhelp je de cameltoe.

Let op bij het shoppen

Het is 2022, wat betekent dat we onze broeken en leggings vaak online shoppen. Tóch kan het een beter idee zijn om naar de winkel te gaan om de broek eventjes te passen. Let op welke stoffen je koopt en of ‘ie niet te strak zit. Bij sportkleding kun je erop letten of er een extra voering bij het kruis zit. Onthoud dat Spandax de boosdoener is, dit is een stof die al snel voor de gevreese cameltoe zal zorgen. Linnen en polyster kun je ook beter skippen.

Ondergoed met neerdere naden

Wist je dat als je ondergoed draagt met meerdere naden, je minder kans hebt om een cameltoe? Het is in ieder geval het proberen waard.

Kies de juiste maat

Als je broek te klein is heb je sowieso meer kans op een cameltoe. Grote kans dat een kleinere broek beter zit bij je billen, maar minder aan de voorkant.. Ga daarom altijd voor de juiste maat. Dit is ook nog eens een stuk comfortabeler.

Gebruik een inlegkruisje

Oké, dit is echt een lifehack. Je kunt altijd nog een inlegkruisje gebruiken. Het inlegkruisje is een extra laagje waardoor er minder snel een scheur zal ontstaan.

Speciale broekjes

Wij wisten dit ook niet, maar er zijn speciale broekjes en inlegkruisjes die een cameltoe tegengaan. Deze zijn gemaakt van een speciale stof die ervoor zorgt dat je niet je kruis ziet. Wel zo charmant.

Lees ook: Feiten en fabels over je vagina