lando norris

F1-coureur Norris is enorm knap en vrijgezel

Looks13 dec 2021, 12:00 doorRedactie
Dit weekend hebben we allemaal kunnen zien hoe Max Verstappen wereldkampioen is geworden. Hoewel wij super trots zijn op hem viel ons oog toch op iemand anders. Deelnemer F1-coureur Lando Norris is énorm knap, en dames, ook nog eens vrijgezel!

Lando Norris

De hottie is pas 22 jaar en rijdt nu al 2 jaar op hoog niveau bij het Britse team. Hij heeft niet alleen de looks, maar is ook nog eens super succesvol. In 2015 werd hij kampioen in de MSA Formula en in 2016 won hij de Toyota Racing Series, de Eurocup Formule Renault 2.0 en de Formule Renault 2.0 NEC. Afgelopen weekend is naast Max ook Lando in de top tien geëindigd, hij werd namelijk 6e.

Eerdere relaties

Zoals we al eerder zeiden; de hottie is ook nog eens single. Goed nieuws voor ons! Of de coureur eerdere relatie heeft gehad blijft mysterieus. Wel heeft hij in 2020 gedeeld dat hij last van een gebroken hart had.

Familie

Naast dat de F1-coureur enorm knap is, is hij ook nog eens rijk! Norris komt uit Bristol en behoort daar tot een van de rijkste families. Zijn vader Adam Norris was 36 jaar toen hij met pensioen ging en zijn vermogen is geschat op 250 miljoen, wow!

Populair

Wij zijn niet de enigste wie de hottie opviel. Lando is super populair op social media en heeft op zijn Instagram nu 4,5 miljoen volgers. Op zijn Instagram geeft hij een kijkje in zijn leven en deelt hij grappige posts. Lando zelf geeft aan dat hij mensen wilt laten zien dat hij ook maar gewoon een mens is met een hobby. "Ik ben vrij open en normaal, niet een of andere 'superman' die in de Formule 1 rijdt. Ze zien me vooral als een gewoon persoon", vertelt de coureur aldus GPfans. "Ik ben blij met mijn rol binnen de F1 en deze tegenover een jonger publiek te vertegenwoordigen. Ik moedig het alleen maar aan als mensen de Formule 1 gaan volgen omdat ze mij volgen." Wij geven Lando in ieder geval gelijk en blijven hem zeker volgen.