fabiola volkers

Wil je zien: dit is hoe Fabiola Volkers er vroeger uitzag

Looks20 mrt 2023, 17:45 doorAdmin
Sinds Fabiola Volkers in 2018 meedeed aan het eerste seizoen van Temptation Island VIPS, is ze niet meer weg te denken uit de media. In de afgelopen jaren is ze al aardig veranderd, maar hoe zag deze beauty er vroeger uit?
fabiola volkers
Bron: @fabiola.volkersofficial

Temptation Island VIPS

Fabiola was nog maar achttien jaar toen ze meedeed aan het eerste seizoen van Temptation Island VIPS. Zij was misschien wel de meest besproken verleidster, omdat ze het wel héél gezellig had met deelnemer Niels van der Zande. Vanaf het begin klikte het tussen de twee en even leek er zelfs een relatie op te bloeien. In meerdere interviews gaf ze destijds aan dat ze echt gevoelens voor Niels had. Even leek het er dan ook op dat ze een relatie kregen: Niels en zijn toenmalige vriendin Rosanna gingen na de opnames uit elkaar. Toch maakten ze het een tijdje later weer goed en verdween Fabiola uit het plaatje.

Media-aandacht

Dat haar deelname aan Temptation Island VIPS voorbij was, betekende voor Fabiola niet dat haar media-aandacht ook ten einde kwam. Zo heeft ze meerdere nummers uitgebracht, waaronder Alles Designer. Ook heeft ze een aantal dubieuze acties uitgehaald. Zo had ze publiekelijke ruzies met Lena uit Ex on The Beach en influencers Vonneke Bonneke en Koen Kardashian. Daarnaast heeft ze ook een account aangemaakt waar ze steamy content deelt, waardoor ze kortgeleden haar eerste eigen huis kon kopen.
Ook heeft de influencer meegedaan aan Echte Meisjes in de Jungle. Wanneer we de Fabiola van nu vergelijken met de Fabiola die we bij Temptation Island leerden kennen, zien we al dat ze enorm is veranderd. Maar hoe zag ze er vroeger uit?

Zo zag Fabiola Volkers er vroeger uit

In een video die Fabiola bijna dertien jaar geleden op YouTube plaatste, laat ze een aantal onwijs schattige foto's van vroeger zien. De video stuurde ze in om mee te doen aan het Junior Songfestival. Hierin zong ze haar nummer 'Ik Wil Alles Weten'. Wat wij in ieder geval wél weten, is dat ze mega schattig was!