bont laarzen

Fake fur laarzen zijn hot: zo draag je deze fluffy schoenen

Looks06 mrt , 18:00 doorPleuntje Janssen
Eén ding kunnen we wel stellen: een gewaagde look is zó 2024. Jassen van nep bont vlogen ons de afgelopen periode om de oren, maar daar blijft het niet bij. Ook laarzen in fake fur zijn een ding – en zo style je dit gewaagde schoeisel.
bont laarzen

Fake fur boots

In plaats van echt bont is nep bont de trend du moment . Eerst had je de fake bontjassen , toen kwamen de aanwezig fur mutsen , en nu spotten we laarzen in dit zachte materiaal. Deze geweldige laarzen waren tijdens New York Fashion Week te zien bij Gucci en Heron Preston. De schoenen werden gestyled met streetwear outfits, de kers op de taart, als je het ons vraagt.
Fake fur laarzen verschijnen in verschillende soorten en maten, maar hoe style je deze dingen? Want eh... je zou denken dat ze enkel op een besneeuwde bestemming goed uit de verf komen.

Combineren maar

Deze laarzen kan je snel verkeerd combineren – en dat moet je niet willen. Het allerbelangrijkste is het matchen van verschillende materialen. Ook is het slim om te spelen met verschillende proporties, bijvoorbeeld met een wijde broek, een inimini topje en een grote jas. Daarbij komt ook nog een stuk zelfverzekerdheid kijken, want deze gewaagde schoenen gaat – zoals je al wel vermoed – niet iedereen waarderen.

Items van fake fur

Gaat deze trend je net iets te ver, maar zou je wel graag een gewaagd item van fake fur aan je collectie toevoegen? Kies dan bijvoorbeeld voor een jas in een stof van nep bont. Ook nog to much ? Een muts van hetzelfde materiaal kan het ook goed doen.
Ook bij deze items is het de truc om verschillende materialen met elkaar te matchen. Laat het nepbont clashen met een denim of combineer het met leer. Wedden dat je look complimenten gaat opleveren?