matilda 2023 items kledingkast

Deze items mogen in 2023 niet in je kledingkast ontbreken

Looks18 jan 2023, 16:26 doorAurora Ferrari
Het liefst vervangen we onze hele garderobe van 2022 en dragen we alleen maar kersverse kleding in 2023. Het kan, maar dan moet je een flink spaarpotje hebben. Om die reden hebben we items bij elkaar gezocht die dit jaar niet in je kledingkast mogen ontbreken. Weet je in ieder geval zeker dat je er een klein beetje fashionable bij loopt.
matilda 2023 items kledingkast
Bron: Pinterest

1. Alles wat metallic is

Niet écht een item, maar eerder items. Metallic zagen we langzaam aan haar debuut maken in 2022, en in 2023 nemen we dit lekker mee en zullen we shinen met metallic texturen en print. Van schoenen, tot broeken, topjes en tasjes. Je wil het allemaal en het mag dit jaar niet in je kast ontbreken.
Het maakt je outfit net wat speelser en dat is precies wat we in dit nieuwe jaar willen! Enne, mocht je het een beetje een heftige trend vinden: geen zorgen, je zult niet de enige zijn die er mee rondloopt.

2. Oversized blazer

Ook in 2022 mocht dit item niet in je kast ontbreken, en dit jaar herhalen we het gewoon nog een keertje. Of je het leuk vindt of niet: oversized blazers are here to stay. Stop met het pakken van je vaders blazers en koop er zelf een voor een fijn prijsje.
Leuk feitje: je kan nooit genoeg blazers hebben. Je het ze in alle kleuren en printjes, en we gaan je meer dan aanmoedigen om ze allemaal te kopen!

3. Motorjas

We gaan helemaal into the bad girl vibes. De motorjas is dan ook écht een onmisbaar item in je garderobe. Rood of blauw, oversized of skinny, het is maar wat het beste bij je staat. Beide kleuren en formaten zullen we dit jaar heel veel voorbij zien komen. We love it!

4. Skinny jeans

We know, je schrikt hier van. Zijn we eindelijk gewend aan die losse en wijde broeken, komt skinny jeans weer terug. En dit terwijl we al onze skinny jeans hebben verbrand. Ja, daar gaan we. De strakke spijkerbroeken zijn een onmisbaar item dit jaar. We zullen ze vooral heel veel dragen onder een hoge laars.
Hoewel we de skinny jeans hebben leren haten, vinden we deze nieuwe trend stiekem erg leuk en willen we dan ook zo snel mogelijk een nieuwe kopen. Oops...

5. Zwarte panty, maar niet basic

Zeg vaarwel tegen de basic zwarte panty’s, want die gaan we dit jaar niet meer terug zien. Of nou ja, een stuk minder, We gaan voor printjes, teksten en andere texturen. Want wat is leuker dan wat feestelijkere benen?
Je hoeft gelukkig niet zelf een hele zoektocht af te gaan, we hebben een apart artikel geschreven en de leukste panty's onder elkaar gezet. Precies wat je nodig hebt, staat in een duidelijk rijtje. Geen dank :)