fishnets femfem

Deze drie items maken jouw looks weer up-to-date

Looks04 jan 2017, 16:39 doorRedactie
Het is tijd om je garderobe weer up-to-date te maken. Nadat we net zo'n dure maand achter de rug hebben, is het slim om te kijken hoe je met kleine aanpassingen weer een frisse wind door je kast kan doen waaien. Een paar items zijn genoeg voor een nieuwe look. Hoe je dat dan doet? Zo.
fishnets femfem

Fishnetpanty onder je jeans

Netpanty's zijn een ding. Super 90's en voor sommige van ons nog wat gedurfd. Hoe draag je hem dan toch, zonder je meteen heel naakt te voelen? Draag hem onder je jeans! Rol de pijpen van je jeans wat hoger op, draag een lage loafer of sneaker en laat zo je netpanty net als extra toevoeging aan je outfit zien. Als je liever geen echte visnetpanty onder je broek draagt, kun je ook kiezen voor een netkousje.

Baretjes

Wat je ook draagt, waar je ook heen gaat, je baretje neem je mee. Het perfecte middel om je haar pluisvrij te houden wanneer het vochtig weer is, super stijlvol en heerlijk Frans. Sinds Alexa Chung het weer doet, mag jij het ook.

Statement oorbellen

Waar we seizoenen langs de meest schattige kleine oorbelletjes hebben gedragen, is het nu weer tijd voor groot-groter-grootst. Statement oorbellen zijn terug en ze mogen in alle kleuren en vormen. Deze oorbellen maken van simpele outfits meteen een chique geheel en ze geven meer persoonlijkheid aan jouw look.