schermafbeelding 2022 03 28 om 135125

Jaimie Vaes showt nieuwe bilpartij op Instagram

Looks28 mrt 2022, 21:00 doorPaz Ruijter
Na de lastige break up tussen Jaimie Vaes en Lil Kleine gaat Jaimie weer single door het leven. Op Instagram kwam er een foto voorbij met de before en after van Jaimie haar buttfillers . Het is dus een feit dat Jaimie nu mega zelfverzekerd de datingmarkt gaat betreden.
schermafbeelding 2022 03 28 om 142938
@jaimievaes

Nieuwe billen

Jaimie heeft het nooit onder de tafel geschoven dat ze af en toe iets aan zichzelf laat doen. In haar realityserie In The Vaes Lane op Discovery+ neemt ze haar kijkers zelfs mee in sommige behandelingen, maar deze behandeling is helemaal nieuw.
Geen implantaten of vet, maar fillers heeft Jaimie laten inspuiten om haar derièrre een maatje groter te krijgen. Hiervoor hoef je geen operatie te ondergaan, en dat maakt het zo ontzettend fijn. Hoewel de fillers veiliger blijken te zijn dan de Brazilian Butt Lift-operatie, is het verstandig om je goed in te lezen en te laten informeren door experts voordat je net als Jaimie een afspraak voor een buttlift gaat maken. Ze heeft het laten doen bij house of bratz en die plaatste een foto van het eindresultaat. Onder de foto zet house of bratz:
'Non-surgical butt lift voor Jaimie Vaes
Deze behandeling met fillers is een goed alternatief voor klanten die graag een vollere, gelifte en een shaped bil willen creëren maar geen operatie willen ondergaan of hier niet genoeg vet voor hebben. Daarnaast kunnen we met deze behandeling extra volume toevoegen aan de heupen en hip dips verhelpen. We hebben 250 ML gebruikt voor Jaimie Vaes ?'

De reacties

De reacties op de foto van Jaimie haar billen waren veel positieve reacties. Er waren veel mensen die nieuwsgierig waren naar de prijs van de butt fillers. Ook kwamen er talloze hartjes ogen langs.
Naar eigen zeggen houdt Jaimie van het resultaat en is ze er mega blij mee!