Jaimie Vaes is bekend geworden als styliste en presentatrice bij programma’s op YouTube en MTV, maar heeft dus ook een mega strak lichaam. Maar zijn dit genen of werkt ze hier super hard voor? Dit is alles wat Jaimie Vaes eet in een week.

Maandag

Iedere dag begint Jaimie met een glas lauwwarm citroenwater. Verder begint ze haar dag met een zwarte koffie, een appel en haar vitaminepillen. Voor de lunch houdt zij zich ook zeker niet in. Samen ging ze met vrienden lunchen op Ibiza. Hier heeft ze heerlijk genoten van een burrata met tomaat, tagliatelle met kreeft en ook nog is een glas rode wijn. In de avond geniet Jaimie nog van wat pasta en neemt ze zoals elke avond nog een gemberthee.

Dinsdag

De dinsdag begint Jamie weer hetzelfde. Een koffie en haar citroenwater. Verder pakt ze weer lekker uit bij de lunch. Hier geniet ze van mosselen, calamaris en tomatensalade. Haar dag sluit ze af met een heerlijke vegan burger met jalapeƱos en bruiswater.

Woensdag

Vandaag is de dag dat Jaimie vanuit Ibiza terug vliegt naar Amsterdam. Daarom begint ze haar dag nu anders dan normaal en neemt een croissantje en verse jus op het vliegveld. Gedurende de dag drinkt ze koffie, water en neemt ze een appel. Wanneer Jaimie weer lekker thuis is in Amsterdam bestelt ze een groene curry. Later op de avond neemt ze weer een kopje gemberthee en als snack zoute popcorn.

Donderdag

Jaimie begint haar ochtend met een green juice waar broccoli, ananas, gember, citroen en selderij inzitten. Voor lunch heeft zij een vegan shoarma besteld. Voor avondeten geniet ze heerlijk van een lasagne.

Vrijdag

De dag begint Jaimie weer lekker haar water, koffie en een appel. Als lunch neemt zij een groentesap en een broodje met spicy tuna. In de avond geniet ze van een Griekse maaltijdbox en niet te vergeten natuurlijk, een glas rode wijn.

Zaterdag

In de ochtend begint Jamie met scrambled eggs en een verse wortel-gembersap. Als lunch geniet ze van een linzensoep en in de avond neemt ze een pasta met zelfgemaakte tomatensaus.

Zondag

Op de zondag begint Jamie met een fruitsalade en koffie. Als lunch neemt ze een Turkse pizza en een linzensoep. Als avondeten neemt ze een huisgemaakte curry met jasmijnrijst.

Sidenote

Dit is een week van gerechten die Jaimie Vaes eet. Het is niet zo dat zij dit iedere week zo eet. Misschien zijn er inmiddels alweer veranderingen aangebracht in haar voeding. Het is belangrijk om te weten dat je niet zomaar het voedingsschema van een ander moet overnemen. Dit kan je wel als inspiratie gebruiken. Luister naar je eigen lichaam!

Lees ook: Alles wat Victoria Vermeer (Love Island) eet op een dag