femfem 2023 01 03t101158627

Shocking: Janice Blok deelt foto van allergische reactie op gezicht

Looks03 jan 2023, 11:01 doorAurora Ferrari
Janice Blok verblijft momenteel in het prachtige Curaçao, maar écht genieten kan ze niet. De Echte Meisjes in de Jungle-ster heeft namelijk een allergische reactie op antibiotica gekregen, waardoor haar hele gezicht is opgezwollen.
femfem 2023 01 03t101158627
Bron: @janiceblok

Opgezwollen gezicht

Heerlijk genieten van het zonnetje op het prachtige Curaçao kan Janice Blok helaas niet. De realityster kreeg namelijk een keelontsteking waardoor ze in haar hotelkamer moest blijven. "Om te janken", schrijft Janice in haar Instagram verhaal. Maar dat is niet alles: om die keelontsteking tegen te gaan kreeg Janice antibiotica voorgeschreven, maar deze zorgde er juist voor dat ze zich nog erger voelde. "Ook heb ik van mijn vorige antibiotica een allergische reactie gekregen, waardoor mijn hele gezicht is gaan opzwellen", schrijft ze. "Het lijkt wel alsof het elk moment eraf kan gaan vallen. I’m dying" .
Geen botox hier en fillers daar dus, maar gewoon een allergische reactie. Je bekijkt de opzwelling van Janice op de website van Reality.nl. Hoewel Janice op de spoedeisende hulp inmiddels andere antibiotica en allergiepillen heeft gekregen, lijken deze nog niet echt te helpen. "Maar morgen moet en zal ik toch echt weer in dat vliegtuig moeten stappen. Wish me luck", aldus de realityster.

Echte Meisjes in de Jungle

Vanaf volgende week maandag is Janice als een van de dames te zien in het gloednieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle. Na elf jaar keert het programma weer terug, en wat zijn we blij! Eén ding is zeker: we kunnen een hoop drama verwachten. Dat kan ook bijna niet anders met deze groep uitgesproken meiden. Het programma is nog niet eens begonnen en de meiden beginnen elkaar al af te vuren via sociale media. Vanaf 9 januari kunnen we vol op genieten van gekibbel en geruzie, zin in!