fem fem 8 4

Kim Kardashian draagt héél uniek diamanten horloge met enorm prijskaartje

Looks02 apr 2023, 12:45 doorRomy Nouwen
Onlangs zagen we een foto van Kim Kardashian op het internet verschijnen. Op de foto droeg ze haar nieuwste aanwinst: een diamanten horloge. We besloten op onderzoek uit te gaan en vonden uit om welk horloge het gaat en wat voor prijskaartje hier aanhangt. Ben jij benieuwd? Lees dan vooral even door.
fem fem 8 4
Bron: @kimkardashian

Sieraden stash uitgebreid

Kim Kardashian staat natuurlijk ook bekend om haar geweldige stijl. Dat zien we niet alleen aan haar geweldige kledingkeuzes, maar ook aan haar hele bijzondere sieraden. Onlangs besloot Kim Kardashian haar sieraden stash uit te breiden en kocht ze een nieuw horloge. En wat voor eentje! Op dit soort horloges zijn wij natuurlijk mega jaloers.

Diamanten horloge

Op een foto is te zien dat Kim Kardashian met een nieuw blinkend horloge poseert. Na een beetje onderzoek kwamen we erachter dat het gaat om het G-Shock × Bape DW-6900 “Unauthorized” horloge van het merk Casio. Met dit horloge kun je niet anders dan opvallen, want dankzij het 14 karaat witgoud kun je er niet omheen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over die cognac, wit, geel en zwarte diamantjes die de rest van het horloge versieren. Het gaat om maar liefst 110 gram diamantjes op dit horloge. Wow!

Zoveel kost het nieuwe horloge van Kim Kardashian

Er hangt aan zo'n horloge natuurlijk een enorm prijskaartje aan. Dankzij het goud en de diamanten betaal je hiervoor een en hoog bedrag. Dit horloge heeft maar liefst 73.5000 dollar gekost, wat neerkomt op een bedrag van 69.000 euro. Dat zijn nog eens bedragen! Gelukkig is dit voor Kim Kardashian helemaal geen probleem. Kim brengt namelijk zelf ook behoorlijke bedragen in het laatje en verdient per seconde gemiddeld al veel meer dan een hoop mensen per uur verdienen. Ze hoeft zich dan ook geen zorgen te maken over dit soort grote aankopen.