schermafbeelding 2021 09 13 om 161339

Deze 6 kledingstukken vinden mannen onwijs sexy bij vrouwen

Looks13 jun 2023, 21:00 doorRomy Nouwen
We kennen allemaal die kledingstruggles wel bij een eerste date. Je wil graag indruk maken, maar je weet niet hoe je dat het beste kunt doen. Kleding speelt een belangrijke rol dus staan we vaak gemiddeld een uur voor de kledingkast voor we de knoop doorhakken. Want wat zijn nou de beste en meest sexy kledingstukken om indruk te maken?

1. De kleur rood

Om te beginnen kun je in ieder gevalnooitde plank misslaan als je een item aantrekt in de kleur rood. Mannen vinden de kleur onwijs sexy en houden ervan als jij je kleedt in deze kleur. Pluspunt: Rood kleedt af. Je kunt je dus zelf ook helemaal op en top voelen in deze kleding.

2. Little black dress

Ja, je hoort het goed. Met een basic zwart jurkje kun jij het hart van een man al op hol laten slaan. Easy! Wel kunnen we je nog een aantal tips geven om het zwarte jurkje nog een beetje op te spicen. Zorg ervoor dat je mooie blote benen goed zichtbaar zijn dus ga niet voor een te lange jurk. Mannen geven ook de voorkeur aan een wat strakker jurkje en ze gaan mega goed op kanten details. Til jouw little black dress tot een hoger level en hij kan zijn ogen gegarandeerd niet van je af houden!

3. Hoge hakken

Oke, we geven het toe... Dit hoort misschien niet helemaal bij kledingstukken, maar staat wel bovenaan het lijstje van veel mannen. Ze vinden het onwijs sexy als jij op hoge hakken loopt dus go for it !

4. Off shoulder

Met een off shoulder jurkje of top scoor je ook gegarandeerd punten. Dit trekt namelijk enorm de aandacht en ziet er ook nog eens heel aantrekkelijk uit. Een beetje decolleté is dus niet eens nodig om een man over de streep te trekken!

5. Blote rug

Eigenlijk kunnen we wel zeggen dat blote lichaamsdelen het sowieso goed doen. Toch wint de blote rug het helemaal. Mannen houden enorm van kledingstukken met een blote rug. Erg sexy!

6. Leren jasjes

Er is nog hoop voor de vrouwen die bij de afgelopen vijf punten dachten: 'Help! Hier hou ik niet van!'. Je hoeft namelijk niet helemaal chique of fancy hoor. Een stoer leren jasje maakt je outfit net wat stoerder. Mannen vinden dit ook heel aantrekkelijk.