strakke jeans 2

Door deze lifehack pas je straks die té strakke jeans weer perfect

Looks24 mei 2023, 14:22 doorAnne Dijkstra
Heb je een prachtige jeans gekocht die net iets te strak zit en alleen maar comfortabel is als je staat?Don't worry, je hoeft deze broek echt niet gelijk weg te doen. Er is namelijk een oplossing waardoor je deze jeans straks weer perfect past. Wij vertellen je alles wat je moet weten over deze geweldige lifehack.
strakke jeans 2
Bron: @vanessamferraiolo

De perfecte jeans

De zoektocht naar de perfecte jeans kan soms echt onmogelijk zijn. Het moment dat je een leuke gevonden hebt, moet jouw maat maar net op voorraad zijn. Enne, dan moet je ook nog hopen dat de maat klopt natuurlijk. Heb jij nou al een prachtige jeans in je kast hangen, maar zit hij eigenlijk net niet comfortabel omdat hij te strak zit? Dan hebben wij de perfecte lifehack gevonden waardoor jij deze jeans straks perfect past!

Spray water op je jeans

Een van de makkelijkste manieren om je jeans een stukje losser te maken is door er lauw water op te sprayen. Leg vervolgens je nat gesprayde broek op de grond en rek de stof uit met je handen. Als je merkt dat de broek tijdens dit proces langzaam droog wordt, spray er dan opnieuw lauw water op. Zo kan je jouw jeans makkelijk een paar centimeter uitrekken op de plekken waar dit nodig is.

Draag je jeans aan in bad

We know, dit klinkt een beetje gek. Maar geloof ons, dit werkt echt supergoed. Door het warme water in het bad worden de inrijgingen van de jeans wat losser en rekken ze een beetje uit. Maar let wel op dat je dit niet doet in té heet water, want dan zal je broek juist krimpen. Zorg er daarna voor dat je je jeans aan de lucht laat drogen wanneer je deze nog aan hebt. Dit zal even duren, maartrust the proces, want je krijgt wel echt het resultaat wat je wil.
Heb je nou geen bad? Dan kan je deze lifehack ook makkelijk uitvoeren onder de douche. Hiervoor geldt ook, doe je jeans voordat je onder de douche stapt al aan. Zorg er dan voor dat je met niet te heet water je hele broek goed nat maakt en laat deze dan vervolgens aan de lucht drogen. Zo heb je, na een paar misschien wat ongemakkelijke uurtjes, een jeans die perfect past!