Mooie statement oorbellen kunnen je outfit he-le-maal afmaken, maar helaas zijn die oorbellen meestal ook best wel zwaar. Niet echt relaxed om die een hele avond in te hebben dus. Maar wat als we je vertellen dat wij dé oplossing hebben gevonden waardoor je daar nooit meer last van hebt. Deze TikTok-hack zorgt er namelijk voor dat je zware oorbellen veel langer kan dragen.

Zware oorbellen TikTok-hack pleisters
Bron: @jesshunt2

Zware oorbellen

Niemand zit natuurlijk te wachten op een uitgerekt gaatje of oorlel door te zware oorbellen. Maar soms zijn die oorbellen nou net het statement piece dat ontbrak aan je outfit. Gelukkig kwamen wij op TikTok echt dé oplossing tegen voor dit probleem. Enne, nu wij deze TikTok-hack weten, kunnen we écht niet meer zonder.

TikTok-hack

De TikTok-hack is echt supersimpel en je hebt er bijna niks voor nodig. Alleen een pleister, een schaar waarmee je die klein kan knippen en natuurlijk je net iets te zware statement oorbel.

Je begint met een klein stukje van een pleister afknippen. Dat stukje plak je vervolgens achter je oor, op je gaatje. Door die pleister heb je net wat extra support waardoor je oorbellen helemaal niet meer zwaar aanvoelen. Prik vervolgens met je oorbel door de pleister heen, en je bent helemaal ready to go! 

Hack uittesten

@rosalietacx deelde op haar account een video waarin ze deze hack uitprobeerde en ze merkte echt gelijk al verschil. Zij testen deze TikTok-hack bij oorbellen van 17 gram, maar door de pleister voelde het dus een stuk lichter aan. Wij moesten dit natuurlijk ook uitproberen. Enne, wij zijn ook echt fan. Het is super makkelijk om te doen, maar het zorgt wel echt voor een heel erg groot verschil!

@rosalietacx Dat wordt meer statement oorbellen dragen! 🩷 #tiktokhack #earringhack #heavyearrings #jewelry ♬ Natural Emotions – Muspace Lofi

Lees ook: Met deze TikTok-hack krul jij je haar in 5 minuten