met make up je tattoos verbergen

Vrouw laat zien hoe gemakkelijk je met make-up tattoos kan verbergen

Looks12 mrt 2023, 16:45 doorAdmin
Met make-up je tattoos verbergen: het klinkt een beetje gek. Want je foundation is toch nooit dekkend genoeg om een tattoo te verbergen? Toch kan het. TikTokster Tattoos By Eva deelt in een video hoe je met make-up je tattoos kan verbergen. Het resultaat is insane!

Met make-up je tattoos verbergen

Tegenwoordig zijn tattoos steeds meer geaccepteerd. Waar het vroeger onwijs moeilijk kon zijn om een baan te vinden als je een zichtbare tattoo had, is dat tegenwoordig niet meer zo. Maar toch kan het voorkomen dat je je afvraagt hoe je er ook alweer uit zou zien zonder tattoos. Al helemaal als je er heel veel hebt. Met make-up je tattoos verbergen klinkt als een onmogelijke opgave, maar het kan toch! TikTokster Tattoos By Eva deelde een tijdje geleden een video, waarin ze al haar tattoos wegwerkte. Voor de context, dit is hoe Eva er mét haar tattoos uitziet:
De tekst gaat verder onder de afbeelding

Liquitex Soft Body Acrylic

In de video laat Eva zien wat ze gebruikt om haar tattoos te verbergen. To be fair , echte make-up is het niet. Ze gebruikt namelijk Soft Body Acrylics van Liquitex. Dit is als het ware een soort verf voor je lichaam. Hoge dekking is dus gegarandeerd – wat ook wel nodig is als je tattoos wil verbergen ;). In de video schrijft ze dat ze drie verschillende kleuren gebruikt. Namelijk de Soft Body Acrylic in parchment, light portrait pink en burnt sienna. Natuurlijk zijn de verhoudingen verschillend per persoon, aangezien iedereen een andere huidskleur heeft. Maar deze drie zijn wel de perfecte basis waarmee je veel verschillende tonen kunt mengen! Het resultaat laat Eva ook in haar video zien. En het is echt insane!