screenshot 2021 01 22 at 120620

Make-up: dit zijn de grootste trends van 2021

Looks24 jan 2021, 14:40 doorKathy
We kunnen dit jaar weer volop aan de slag met ons uiterlijk en daarbij hoort uiteraard make-up. Wij zochten de nieuwste make-up trends voor je uit die we zeker gaan terug zien dit jaar.
screenshot 2021 01 22 at 120620

Rood-oranje lippenstift

Belangrijk nieuws voor alle liefhebbers van lippenstift, want deze gaat in 2021 een grote comeback maken. De meest trendy kleur om te dragen? Ga voor een rode lippenstift met een warme oranje ondertoon in een matte finish. Je kunt je look nog extra afmaken als je het combineert met blush en fluffy wenkbrauwen.

Blauwe eyeliner

De opvallende grafische eyeliner zien we ook in andere kleuren tegemoet: wat dacht je van felblauw? Deze 90's trend is weer helemaal terug en we love it . Gebruik een liquid eyeliner voor een superscherpe lijn en vergeet er niet een flinke cat-eye van te maken. Als je voor deze gave look gaat is het belangrijk dat je de rest van je make-up rustig houdt.

Purple everywhere

Eén van de meest opvallende make-up trends van 2021: paarse oogschaduw. Oef, durf jij het aan? Deze lavendelkleurige oogschaduw is niet voor iedereen weggelegd, maar wel té cool. Maak een smokey eye door extra tinten paars te gebruiken en deze af te werken met een lavendelkleurige lijn binnen je ooghoeken. Too pretty!

Peachy peachy

Deze trend sluit eigenlijk goed aan bij de rood-oranje kleur lippenstift. Peachy is namelijk de kleur van 2021. De kleur is warm, naturel en past overal goed bij. Kies voor een gloss op lippenbalsem in deze kleurenvariant en je bent helemaal ready to go.

Mesmerizing eyes

Fan van alles wat glanst? Dan hebben we goed nieuws voor je! Glanzende oogleden worden een grote make-up trend in 2021. Gebruik een neutrale crèmekleur op je ogen en maak het af met een setting pray voor een glanzende look.
Meer trends? Dit zijn de nieuwste spijkerbroekentrends van 2021