ontwerp zonder titel 84 3

Oehlala: mannen met dit sterrenbeeld zijn het knapst

Looks24 nov 2023, 16:50 doorIsabelle Bijman
Ben je op zoek naar een knappe man? Wie niet?! Maarre, dan is het misschien sowieso interessant om te weten welke sterrenbeelden bekend staan om hun uiterlijke aantrekkingskracht. Hoewel schoonheid subjectief is en iedereen zijn eigen voorkeuren heeft, worden de mannen met dit sterrenbeeld toch wel vaak als de crème de la crème gezien.
ontwerp zonder titel 84 3
Bron: 365 days

1. Waterman (positieve uitstaling)

De Waterman is een luchtteken dat wordt geregeerd door Uranus. Mannen met dit sterrenbeeld worden vaak gezien als charismatisch en uniek. Ze hebben meestal een aantrekkelijk uiterlijk met expressieve ogen en een stralende glimlach, wat zorgt voor een mega positieve uitstraling. Wat de Waterman echt onderscheidt, is echter hun vermogen om anders te denken en originele ideeën te hebben. Ze zijn vaak innovators en hebben een magnetische persoonlijkheid die anderen aantrekt. Niet gek dus als jij telkens weer op een Waterman valt!

2. Stier (zelfvertrouwen)

De Stier is een aardeteken dat wordt geregeerd door Venus, de planeet van liefde en schoonheid. Do we need to say more? Mannen met dit sterrenbeeld worden vaak beschouwd als zeer sensueel en fysiek aantrekkelijk. Ze hebben meestal sterke lichamen en stralen zelfvertrouwen uit. Wat hen echt onderscheidt, is hun rustige en kalme karakter, waardoor ze er erg betrouwbaar uitzien. Pfff, krijgen het er automatisch warm van.

3. Schorpioen (sexy)

De Schorpioen is een waterteken dat wordt geregeerd door Mars en Pluto. Mannen met dit sterrenbeeld worden vaak gezien als mysterieus en intrigerend. Ze hebben meestal intense ogen die anderen kunnen hypnotiseren. Wat hen echt onderscheidt, is hun magnetische aantrekkingskracht die voortkomt uit hun passievolle persoonlijkheid. In één woord samengevat? Mega sexy!
Schorpioenen staan dan ook bekend om hun sexappeal. Ze hebben vaak een magnetische aantrekkingskracht op anderen en weten hoe ze hun charmes moeten gebruiken. Mannen met dit sterrenbeeld hebben vaak een donkere en mysterieuze uitstraling, wat hen nog aantrekkelijker maakt voor mensen die van het mysterieuze houden. Dark tall and handsome it is!

4. Maagd (verzorgd)

De Maagd is een aardeteken dat wordt geregeerd door Mercurius. Mannen met dit sterrenbeeld worden vaak gezien als stijlvol en elegant. Ze hebben meestal een verzorgd uiterlijk en letten op details. Wat hen echt onderscheidt, is hun verfijning en oog voor perfectie. Maagden staan dan ook bekend om hun gevoel voor mode en kunnen er altijd piekfijn uitzien. Ze kiezen zorgvuldig hun kleding uit en hebben vaak een tijdloze stijl die hen onderscheidt van anderen. Daarnaast stralen ze zelfvertrouwen uit door hun grondige aanpak van alles wat ze doen. Echte fashionista's vallen dan ook vaak automatisch voor een Maagd man.
Natuurlijk is schoonheid subjectief en zijn er veel andere factoren die bepalen of iemand aantrekkelijk is of niet. Maarre, één ding is zeker: de mannen met deze sterrenbeelden hebben allemaal iets wat hun gewoon onweerstaanbaar maakt. *Zwijmel*. Natuurlijk hebben we ook de knappe vrouwelijke sterrenbeelden op een rij gezet.