olaplex vervanger

Olaplex move over: viral haarproduct K18 herstelt je haar in 4 minuten

Looks18 jun , 20:35 doorPaz Ruijter
Olaplex, we kennen het allemaal. Iedereen die het gebruikt is er ZO hyped over dat je het wel moet uitproberen. Maar het jammere is dat het zo prijzig is. Op TikTok hebben we heel veel dupes en tips voorbij zien komen maar we denken nu toch echt een winner te hebben. Deze leave in blijkt namelijk beter te werken dan Olaplex. Hebben we nu eindelijk een Olaplex vervanger gevonden?

K18

Meerdere TikTokkers hebben dit product gebruikt wat onder het merk K18 valt. Het is een leave-In Molecular Repair Hair Mask. K18 is een merk met een haartechnologie waarvan klinisch is bewezen dat het de schade aan je haar door bijvoorbeeld hitte ongedaan kan maken, en dit in maar liefst 4 minuten! Dit klinkt natuur mega ongeloofwaardig en veel te mooi om waar te zijn, maar het blijkt echt te werken. Meerdere TikTokkers hebben het leave-In Molecular Repair Hair Mask van k18 uitgeprobeerd en het blijkt echt te werken.

Hoe gebruik je het leave-In Molecular Repair Hair Mask?

Tiktokker @abbeyyung laat zien hoe je het product het beste kan gebruiken en wat het eindresultaat is:
Het is een leave in behandeling wat dus betekent dat je het in je haar moet laten zitten er niet uit hoeft te spoelen. Stap onder de douche was je haar met shampoo en laat de conditioner een keertje zitten. Als je hebt gedoucht moet je het product op handdoek droog haar aanbrengen. Breng twee tot vier pompjes aan op je handpalmen en wrijf dit even warm in je handen. Breng het product eerst aan op de delen van je haar die het snelste doodgaan, denk dus aan je punten . Gebruik dan het overige product dat nog op je handen zit en breng het dichter bij de wortel van je haar aan. Borstel vervolgens je haar, hierdoor wordt het over je hele haar verdeeld!