shirley

Zó jong begon EOTB's Shirley met sparen voor haar borstvergroting

Looks29 dec 2021, 19:00 doorChristel van den Berg
Shirley Cramer kennen we allemaal uit de programma's Temptation Island VIPS en Ex on the Beach. De blondine is een prachtige verschijning, maar hier zijn wel wat ingrepen aan te pas gekomen. Shirley doet een boekje open over haar cosmetische ingrepen.
shirley

Shirley open over cosmetische ingrepen

Shirley is een ware verschijning met haar blonde lokken en curves. Tóch heeft de EOTB-ster moeder natuur hier een handje bij moeten helpen. Shirley was onlangs te gast bij Eddy Zoëy in de show Dit Is Mijn Keus waar ze een boekje opendeed over haar cosmetische ingrepen.
Van jongs af aan probeerde Shirley al naar het ideaalbeeld te streven. Op 16-jarige leeftijd werkte ze bij Domino's om te sparen voor een borstvergroting. Hierover vertelt ze het volgende: ''Ik begon met werken bij Domino’s om te sparen voor m’n lippen en borsten op te laten vullen.'' Ze vertelt dat ze plastic fantastic mooi vindt, maar wél natuurlijk wil blijven. ''Ik heb nu eigenlijk alleen m’n lippen, tanden en borsten laten doen. Ik heb ook een keer botox in mijn voorhoofd gehad, en m’n traangoten op laten vullen. Maar dat is allemaal al lang geleden, dus dat is er al uit.''
Hoewel Shirley aangeeft het graag natuurlijk te willen houden, zou ze tóch nog graag haar oogleden, billen en heupen te laten doen. Dat is nogal wat!
shirley ex on the beach
Instagram @shirleycvc

Niet snel tevreden

We kunnen wel stellen dat Shirley de lag hoog legt voor zichzelf. Haar zusje vindt dat ze dan ook niet altijd een realistisch beeld heeft. Wanneer Shirley klaagt dat haar lippen te klein zijn zegt haar zusje dat het er nog steeds uitziet alsof ze een klap op haar mond heeft gehad. Ook Shirley's vader is niet even enthousiast over de ingrepen. Ondanks dat hij niet altijd achter de keuze's van zijn dochter staat, kan hij het haar niet verbieden.