jorts uniqlo

Shorts van Uniqlo gaan viraal en vliegen over de toonbank

Looks07 jul 2023, 17:45 doorAurora Ferrari
Niet alleen vorig jaar, maar vandaag de dag zijn we obsessed met jorts. Wanneer de temperaturen het toelaten, trekken we niets liever dan die overheerlijke oversized shorts aan. Maarre, nu lijkt er concurrentie te zijn. Uniqlo bracht laatst een nieuw silhouet uit dat we het liefst in alle kleuren willen: de cargo shorts.
jorts uniqlo

Uniqlo cargo shorts

Onze ForYou-page staat er vol mee: de nieuwe Uniqlo cargo shorts. Items van het merk Uniqlo groeien aan populariteit en gaan als een speer viraal. Het begon allemaal bij de wijde pantalon, waarna de crossbodytas en top met ingebouwde bh volgden. De retailer begrijpt als geen ander waar we tegenwoordig naar op zoek zijn. Wij zijn in ieder geval verkocht, jij ook?
De cargo shorts in kwestie zijn eigenlijk een mannenmodel, maar dat heeft ons gelukkig nooit eerder tegengehouden. Nu dus ook niet. Oversized kleding is nog helemaal hip én mannenkleding zit op één of een andere manier toch ietsjes comfortabeler...

Mega populair

De shorts zijn retepopulair en iedereen wil ze hebben. Waarom? Wij weten het wel. Naast het feit dat de shorts super modieus zijn, zijn ze namelijk ook nog eens mega praktisch. De cargo shorts hebben namelijk genoeg ruimte hebben om al je kostbaarheden in te bewaren. Een tas meenemen was nooit eerder zo overbodig en we moeten eerlijk zeggen: wij kunnen er wel aan wennen.
De donkergrijze cargo shorts zijn verreweg de meest populaire exemplaren van Uniqlo, maar donkerblauwe, khaki en olijfkleurige varianten vliegen als warme broodjes over de toonbank. Logisch, aan de shorts hangt er maar een prijskaartje van 30 euro. Daar kun je 'm bijna niet voor laten liggen, vind je ook niet?

Inspiratie

We kunnen ons voorstellen dat je in eerste instantie niet zou weten hoe je deze cargo shorts van Uniqlo moet stylen, maar gelukkig weten wij het wel. Vind je de onderstaande outfits niet leuk genoeg of zie jij jezelf er niet helemaal in? Op Pinterest heb je nog véél meer inspiratie!