two tone hair

Two tone hair: dit is de meest gedurfde haartrend van het moment

Looks19 nov 2023, 9:30 doorAurora Ferrari
Heb je binnenkort een afspraak bij de kapper om te kleuren, maar heb je nog werkelijk geen idee wat je wil? Misschien is het overwegen van de nieuwste haartrend 'two tone hair' wel iets voor jou. Spoiler: je moet wel heel veel lef hebben gezien het een hele gewaagde move is.
two tone hair
Bron: @kellonderyck

Two tone hair

Ben jij je eigen look helemaal zat en ben je op zoek naar een verandering voor je lange lokken? Dan is de two tone hair-trend misschien wel wat voor jou. Het is een vrij gewaagde stap, maar misschien wel helemaal wat voor jou. Wat de two tone hair-trend is? Eigenlijk verklapt het woord het antwoord al: twee kleuren . Yup, de nieuwste haartrend, is twee kleuren in je haar hebben en dat kan uitlopen tot de meest bizarre en gekste combinaties.
Klinkt het lang niet zo gek voor je en ben je wel benieuwd naar welke combinaties en methodes hierbij horen? Dan ben je hier op de juiste plek. We hebben hieronder drie tweekleurige kapsels verzameld zodat jij vol inspiratie bij je je volgende salonbezoek komt.

1. Watermelon Sugar High

Misschien een iets té gekke optie, maar wel erg leuk: de Watermelon Sugar High -geïnspireerde look. Het is een speelse look en anders dan anders. "Om de kleur van deze tweekleurige look mooi te behouden, wordt aanbevolen om bij de wortel een donkerdere, rijkere kleur te nemen", legt kapper Erick Orellana uit. "Dit zorgt ervoor dat de kleur er goed blijft uitzien, zelfs als deze vervaagt."

2. Roze en bruin

Nu vind je de Watermelon Sugar High -look misschien iets te heftig, maar dan past de roze en bruine combinatie misschien iets beter bij je. Het is iets minder 'vrolijk' en iets minder 'Ziggy Krassenberg' (sorry), maar is juist wat stoerder. De combinatie van deze twee kleuren past super goed bij elkaar en geeft bruin haar een totaal andere look. We love it!

3. Mermaid-vibes

Als koele kleuren meer jouw ding zijn, dan is deze combinatie van tinten blauw, wellicht iets voor jou. Volgens colorist Nicole Kahlani is het ook een hele leuke look, als je wil dat de kleur er écht lang in gaat blijven: "Blauwe en groene tinten blijven langer in je haar zitten, tenzij je een pasteltint hebt, die binnen twee tot vier wasbeurten kan worden uitgewassen." Handig!