Heb jij binnenkort een bezoekje bij de kapper, ben je helemaal toe aan iets nieuws én wil je de meest actuele trends op het gebied van haar volgen? Dan is het niet alleen tijd om de schaar erin te zetten — er mag ook geverfd worden. Er is namelijk een héél opvallende haarkleur he-le-maal trending!

haarkleur roze
Bron: Pinterest

Experimenteren met je haar

Experimenteren met je haar is natuurlijk altijd onwijs leuk. Nieuwe kleuren of kapsels proberen: gewoon omdat het kan! Je haar blijft immers groeien, dus als je het toch niet zo mooi vindt, kun je het snel genoeg weer veranderen naar iets wat je wél leuk vindt. Hetzelfde geldt overigens ook voor je haarkleur. Je verft er gewoon zo weer overheen als de kleur je toch niet staat als je had gehoopt.

Haartrends komen en gaan, net als alle andere dingen. Geen wonder dan dat we nu wéér een nieuwe trend hebben, al is deze wel voor de echte dare devils onder ons. Het is namelijk best een opvallend kleurtje, niet iedereen zal hier namelijk meteen van staan te springen.

Roze haar

Kleurtinten als peach, aardbeirood, koper of abrikoos begonnen we in 2022 steeds vaker te zien. Steeds meer mensen kiezen voor deze rood-roze tinten en gaan we dus ook zeker in 2023 mee nemen. Valentino bracht een volledig barbieroze collectie uit en het lijkt erop dat deze trend nu ook meegepakt wordt in de haarwereld. Steeds meer mensen kiezen namelijk voor een barbieroze kleurtje in hun haar.

Je moet het natuurlijk maar net durven, maar het is een super gave kleur. Hieronder hebben we een aantal inspiratie foto’s onder elkaar gezet. Wat ga jij doen? Laat je deze trend achterwegen of ga je zo snel mogelijk de kapper bellen?

Lees ook: Tiger blonde: dit is waarom deze haarkleur viral gaat