fem fem 2024 01 08t003925083

Zien: deze UGG's maken hun comeback en iedereen praat er over

Looks13 jan , 12:45 doorAurora Ferrari
Attentie, attentie: er is een bepaald model UGG's die nu helemaal in is én iedereen heeft het er over. Fashionable of niet? Dat is helemaal aan jou, maar volgens TikTok zullen ze binnenkort massaal verkocht worden. Benieuwd over welk model wij het hebben?
fem fem 2024 01 08t003925083
Bron: Instagram

UGG's comeback

We weten het nog precies: het was 2008, een jaar waarin skinny jeans, flip phones en fluwelen joggingpakken helemaal de shit waren. De grootste schoenentrend? UGG's. Die heerlijke, comfortabele sloffen, die je ook gewoon op straat kon dragen. Klinkt alsof het gisteren was, én zo is het ook! UGG's maakten anno 2020 weer hun comeback en veroverden tot de dag van vandaag, onze modeharten.
We stijlen ze beter dan ooit en we kiezen voor de meest hippe modellen. Maarre, dat laatste blijkt nu ook verleden tijd te zijn. Waar we tot vandaag nog modellen als Tasman en Ultra Mini kozen, blijkt een oud model, terug te zijn van weggeweest. Over welk model we het hebben, zie je in de volgende TikTok. Tip: houd je vast, want de kans op schrikken is groot.
Het artikel gaat verder onder de TikTok.
Je ziet het goed: hoge UGG's zijn terug van weggeweest. Tja, had je maar je Bailey Buttons of Aus Wooli Australia's gehouden van 15 jaar geleden! Op TikTok heeft iedereen het er over én het blijkt een trend te worden voor de komende (nog resterende) koude maanden. Ongelijk geven we ze niet, want die Ultra Mini en Tasman UGG's houden je enkels inderdaad niet heel erg warm. In tegenstelling met deze lange Jannen, dan. Maar zijn ze écht zo fashionable?
Meestal heeft de wereld simpelweg keuring nodig van beroemdheden. Enne, dat hebben we gekregen. Zo werd Emily Ratajkowski gespot met hoge UGG's en ook Gigi Hadid. Emily droeg haar UGG's samen met een gebreide rode rok, terwijl Gigi voor een gele jumpsuit koos. Naja, leuk, maar hoe moeten wij ze combineren?

Het wordt bevestigd: skinny jeans komen terug

Je kunt de lange UGG's wel combineren met een mini rokje, maar dan blijf je het alsnog koud hebben. Dus, hoe combineer je deze lange laarzen? Op TikTok bevestigen ze het: de skinny jeans komt terug. Of je het wil of niet, maar de strakke spijkerbroek is écht terug van weggeweest en zullen we in 2024 massaal tegenkomen. Alsof we terug in de tijd reizen, nietwaar? Either way, dan is het combineren van zo'n skinny jeans en de hoge UGG's wel een lookje. We know: wij zien het ook nog niet helemaal voor ogen én ook TikTok en influencers kunnen er nú nog niet heel veel van maken.
Wil je al wel voorop lopen en je exemplaar scoren, dan kun je dat beter nú al doen. Want geloof ons maar, de hoge UGG's zullen binnenkort als warme broodjes over de toonbank vliegen. Enne, hoe ga jij het stijlen? Doe je mee met de skinny jeans-trend of ga je voor een kort rokje of broekje?