bruine lipgloss

Volgens TikTok moeten we deze lente bruine lipgloss gaan dragen

Looks02 apr 2023, 9:45 doorAdmin
Door TikTok hebben we al heel wat beautyproducten ingeslagen. En ook nu gaat er weer iets viral, wat iedereen wil hebben. Er gaat namelijk een bruine lipgloss rond, die dus kennelijk iedereen zou staan. En het is dé kleur van deze lente!

Beautyproducten

TikTok is the place to be wanneer het gaat om beautyproducten scoren. Met enige regelmaat gaan er weer allerlei nieuwe, hotte items viral. Denk aan de verschillende kleuren mascara , de föhnborstel dat een dupe voor de Dyson Airwrap zou zijn of de Essence Banana Powder . En ook nu heeft het platform weer een beautyproduct ontdekt, waar ook wij he-le-maal obsessed mee zijn.

Bruine lipgloss

Oké, wij keken eerst ook een beetje gek op toen we hoorden dat bruine lipgloss een comeback maakt. We krijgen er een beetje 90's vibes van, maar nu we het eenmaal gezien hebben zijn we obsessed. Er gaat namelijk een bepaalde bruine lipgloss rond op TikTok, die dus bij iedere huidskleur goed zou staan. Dit wordt dan ook dé grootste liptrend van de lente.

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Hot Chocolit

De lipgloss waar het om gaat, is de Gloss Bomb van Rihanna's beauty merk, Fenty Beauty. Haar merk is misschien wel het meest inclusieve cosmeticamerk op de markt. De Gloss Bombs die de zangeres op de markt heeft gebracht zouden dan ook bij iedere huidskleur moeten passen! Zo ook de kleur Hot Chocolit, die momenteel dus helemaal viral gaat op TikTok. Iedereen die 'm draagt, zweert erbij dat deze bruine lipgloss bij iedereen goed staat en tot nu toe zijn wij het daar helemaal mee eens!
De kleur is vrij licht, waardoor inderdaad iedereen 'm kan dragen. Ben je op zoek naar een iets meer bold lipkleurtje? Dan kun je de lipgloss natuurlijk altijd combineren met een donkere lipliner of met een matte lippenstift eronder.