elx3sk w4ai34j

Wauw! Zoon Jude Law lijkt als twee druppels water op zijn pa

Looks28 jan 2021, 10:35 doorKathy
We weten niet hoe het met jullie zit, maar wij zijn me toch een partij fan van Jude Law. Misschien wel één van de knapste mannen op aarde! Zijn rol in de film The Holiday was iconic as hell . Alsof het nog niet beter kon hebben wij vernomen dat er een tweede Jude Law op aarde rondloopt: zijn eigen zoon. Wij moesten ook even twee keer knipperen toen we de foto's zagen. See for yourself...
elx3sk w4ai34j

Twee druppels water

Jude Law (48) heeft een eigen dubbelganger! Zijn zoon Rafferty (24) lijkt sprekend op hem én volgt in zijn voetsporen. In de nieuwe editie van de Britse 'GQ' vertelt hij over acteerambities en waarom hij het 'grappig' vindt dat hij telkens wordt vergeleken met zijn vader.
Het valt niet te ontkennen: er is een heel duidelijke gelijkenis tussen Raff en Jude. "Die vergelijking wordt altijd gemaakt en dat vind ik wel grappig. Hij is mijn vader, dus natuurlijk lijken we dan op elkaar", verklaart de 24-jarige in British GQ . "We hebben veel overeenkomsten en zijn heel close. Nu ik wat ouder ben, helpt hij me met scripts en stuur ik hem weleens muziek." Raff wil ook zijn vader achternagaan op acteergebied. "Hij is trots op me", vertelt hij erbij. Nahhhh, cute!

Acteerklus

Raff heeft de hoofdrol te pakken in de nieuwe film Twist , wat een hervertelling is van de klassieker Oliver Twist van Charles Dickens. "Ik probeer me niet te vergelijken met anderen", legt hij uit. "Mijn vader is mijn beste vriend. Ik keek heel erg naar hem op toen ik jong was." Raff is overigens niet de enige die de knappe kop van Jude heeft geërfd. Zijn zusje Iris maakt furore als model. De 20-jarige heeft deals met onder meer Dior, Stella McCartney, Bulgari en Loewe. Wat een goede genen heeft deze familie zeg, wow..

Jude en zijn kids

Jude is een vader van zes!!! Hij kreeg zoon Raff (24), dochter Iris (20) en zoon Rudy (18) met zijn ex-vrouw Sadie Frost. Hun huwelijk liep op de klippen toen hij Sienna Miller ontmoette op de set van de film Alfie . De twee verloofden, maar hij ging vreemd met de nanny en toen was de relatie voorbij. Later kreeg hij nog dochter Sophie (11) met model Samantha Burke en dochter Ada (5) met actrice Catherine Harding. Inmiddels is hij hertrouwd met Philipa Coan, met wie hij in september een zesde kindje kreeg.
Jude Law heeft in ieder geval niet stil gezeten..