Wie dacht dat de Apple Airpods niet stylish konden zijn, heeft het goed mis. Hoewel ze in het begin vooral vergeleken werden met opzettandenborsteltjes, zagen de designers van Louis Vuitton een bijzondere opportunity: de Airpod oorbel. Klinkt gek? Wait till you see it!

@LouisVuitton
@LouisVuitton

Louis Vuitton Airpods Earrings

Het is een crossover die we niet zagen aankomen: Louis Vuitton en Apple Airpods. Wie de saaie witte oortjes wat meer uitstraling wil geven, kan nu speciale Louis Vuitton oorbellen kopen om aan zijn Airpods te hangen. De gouden hangers bestaan uit twee schattige bloemetjes en natuurlijk het traditionele LV- logo. Zoals je van een luxe merk als Louis Vuitton verwacht, hangt er een flink prijskaartje aan deze bijzondere accessoire: je betaalt maar liefst €240,- voor deze speciale oorbellen. Handig als je geen gaatjes hebt, onhandig als je je Airpods wil opladen…

@LouisVuitton
@LouisVuitton

Earphones

Dat Louis Vuitton bijzondere high class producten op de markt brengt, is inmiddels wel bekend. Van een exclusieve pingpong set van $2.400 tot een $10.000 kite: Louis Vuitton heeft het allemaal. Inmiddels heeft het merk niet alleen een accessoire uitgebracht voor de draadloze oortjes, ze verkopen nu ook hun eigen earphones. De Louis Vuitton Horizon Wireless Earphones zijn er in verschillende kleuren en hebben allemaal het beroemde LV-design. Voor ongeveer €1000 kan je een paar van deze fashion-friendly draadloze oordopjes kopen. Of de kwaliteit van deze earphones even goed is als de Apple Airpods, kunnen we je helaas niet vertellen. Maar voor de grootste liefhebbers van het merk is het Vuitton design natuurlijk al genoeg om ze over de streep te trekken. Je moet het er maar voor over hebben!

Lees ook: op een eenvoudige manier karmapunten verdienen? Doe dan dit!