Fans van Love Island kunnen hun geluk niet op. De makers van het heerlijke programma hebben namelijk alles uit de kast gehaald voor de nieuwste spin-off: Love Island Games. Enne, geloof ons: dit programma is je tijd helemaal waard!

Love Island games
Bron: Love Island Games

Love Island Games

Deze nieuwe variant van Love Island brengt voormalige deelnemers van over de hele wereld samen, in een boeiend liefdesspel dat de grenzen van romantiek verkent. In Love Island Games komen bekende gezichten uit verschillende seizoenen en landen samen om opnieuw de liefde te ontdekken. Het draait niet alleen om het vormen van koppels, maar ook om strategie en slimme keuzes maken. De deelnemers moeten niet alleen hun hart volgen, maar ook hun verstand gebruiken. Want in deze spin-off strijden ze tegen andere koppels in uitdagende speelrondes. Elke beslissing kan bepalend zijn voor het behalen van de overwinning. Spannend!

Wat deze spin-off extra spannend maakt, is dat het lot van de deelnemers niet langer afhankelijk is van het publiek. In plaats daarvan moeten de kandidaten zelf vechten voor hun plaats in het spel. Met een geldbedrag van maar liefst 100.000 dollar op het spel wordt de druk om de juiste bondgenoot te kiezen intenser dan ooit tevoren.

De Islanders op een rijtje

Sinds 1 november kunnen Amerikaanse kijkers genieten van dit gloednieuwe format op Peacock. Hoewel nog niet duidelijk is wanneer de serie in Europa gestreamd zal worden, beloven viral TikTok-beelden nu al dat Love Island Games nog dramatischer en meeslepender is dan zijn voorganger. Voormalige deelnemers die elkaar eerder in het programma hebben ontmoet, komen opnieuw samen waardoor de liefdesintriges tot ongekende hoogten stijgen.

De deelnemers van het eerste seizoen van dit heerlijke format bestaat uit een mega exciting lijst van bekende Love Island-deelnemers, waaronder Cely Vazquez (USA), Georgia Steel (UK), Jessica Losurdo (Australië), Justine Ndiba (USA), Liberty Poole (UK), Lisa Celander (Zweden), Megan Barton-Hanson (UK), Tina Provis (Australië), Jack Fowler (UK), Callum Hole (UK), Curtis Pritchard (UK), Eyal Booker (UK), Johnny Middlebrooks (USA) en Mitch Hibberd (Australië). Kortom, een line-up die garant staat voor vuurwerk en onverwachte wendingen.

De presentatie van Love Island Games is in handen van niemand minder dan Maya Jama, die haar ervaring als presentatrice van de Britse versie van Love Island meebrengt. We kunnen nu al niet meer wachten tot dit format ook naar Nederland komt. Welke Islanders hopen jullie in de Nederlandse versie terug te zien?