De finaleaflevering van Love Island stond nog maar nét online toen Nycole en Jonna via Instagram deelden dat hun relatie finito bleek te zijn. Inmiddels zijn we een week verder en – helaas – is er wéér een koppel uit elkaar. Niemand minder dan Garbi en Junar zijn namelijk niet meer samen.

love island finale garbi junar uit elkaar
Bron: @loveisland

Finaleaflevering Love Island

Na een heerlijk Love Island-seizoen was het vorig weekend tijd voor de finaleaflevering. Kimmy en Kengi, Nycole en Jonna en Garbi en Junar streden om de gigantische geldprijs van €25.000. Het was aan de kijkers thuis om het winnende koppel te kiezen. Zo bleek dat Nycole en Jonna op de derde plek geëindigd waren, waarna vervolgens bekend werd dat Garbi en Junar een tweede plaats kregen.

Kimmy en Kengi aka Kimchi kregen een welverdiende eerste plek. Zij wonnen het giga geldbedrag en hadden volgens de kijkers thuis de meeste kans op echte liefde.

Koppels uit elkaar

Nu de Islanders weer op eigen bodem zijn, is het altijd maar de vraag of relaties standhouden. Zo bleek al gauw dat Nycole en Jonna in Nederland en België toch niet zo goed bij elkaar pasten. Sterker nog, Nycole had na het terugkijken van de afleveringen haar keuze al gemaakt. “Ik had het ook anders zien lopen dan dit. Je leeft daar heel erg in een bubbel en dan merk je dat dingen in de realiteit toch anders zijn”, deelde Nycole vorige week op Instagram.

“Ik heb nu met mijn eigen oren de uitspraken gehoord en ik voel me daar niet fijn bij”, legde ze vervolgens ook uit. Na Jonna en Nycole is er nóg een koppel dat geen match made in heaven lijkt. Garbi en Junar deelden afgelopen zaterdag dat ze helaas niet meer samen zijn.

Garbi en Junar uit elkaar

“Ik wil jullie vertellen dat het niet meer werkt tussen mij en Junar”, begon Garbi haar verhaal op Instagram. “Ik heb besloten om er een punt achter te zetten. Ik vind het enorm spijtig dat het zo gelopen is”, vult ze haar verhaal aan.

De reden van de breuk? Daar is Garbi niet heel open over. Wel schrijft ze dat het ‘heel erg eenzijdig voelt’, zal Garbi hiermee bedoelen dat de liefde nog maar vanuit één kant kwam? Junar heeft op zijn beurt weinig van zich laten horen, hij deelde via Instagram enkel en alleen een verdrietige emoji. Wij duimen in ieder geval heel erg dat Kimmy en Kengi wél bij elkaar blijven.

garbi en junar uit elkaar
Bron: @garbi.d