Het kwam als een behoorlijke shock tijdens Love Island: Lena die tijdens een herkoppeling plotseling besloot om haar spullen te pakken en huiswaarts te keren. Imad, die op dat moment veel gevoel had voor Lena, volgde haar terug naar België. Er werden vervolgens flinke roddels over Imad verspreid, maar was dit allemaal waar?

lena imad beschuldigingen love island
Bron: Love Island

Lena en Imad

Waar je normaal gesproken de eerste dagen in de Love Island-villa enorm zoekende naar de juiste persoon bent, leek het bij Lena en Imad het tegenovergestelde. Zij hadden elkaar meteen gevonden en voelden een enorme connectie. De twee werden al vrij snel gek op elkaar en hadden het gevoel een perfect match te zijn. Toch kwamen er na een aantal dagen wat kleine scheurtjes in dit verliefde gevoel. Zo ontstond er af en toe een kleine discussie, die Imad op zijn beurt liever niet uitpraatte.

Ook maakte de basketballer een opmerking naar Lena, waar haar nekharen à la minute van omhoog gingen staan. Hij zou gezegd hebben dat hij Lena liever niet uit ziet gaan met vriendinnen, iets wat achteraf totaal uit z’n verband is getrokken – als we Imad mogen geloven.

Heftige beschuldigingen

Lena heeft in het verleden een allesbehalve prettige relatie gehad. Voor haar deelname aan Love Island nam ze zichzelf voor om nooit meer hetzelfde mee te hoeven maken. Iets in haar romance met Imad triggerde echter dit negatieve gevoel, waardoor ze plotseling besloot om naar huis te gaan. Al snel klonken er overal geruchten dat Imad “losse handjes” zou hebben en enorm gewelddadig zou zijn. Sterker nog, de twee zouden niet samen zijn teruggevlogen, omdat dit voor Lena niet veilig zou zijn.

Imad doet zijn verhaal

Inmiddels is het Love Island-avontuur al een tijdje finito en doen Jonna en Imad hun verhaal in de studio van Rumag. Uiteraard komt ook de heisa rondom Imad en Lena aan bod, waar hij nu voor het eerst écht openhartig over spreekt. “Lena heeft last van trust issues en trauma’s, daarom besloot ze Love Island eerder te verlaten. Ze was wel klaar voor de liefde, maar zodra ze gevoelens kreeg, kwam het allemaal weer naar boven”, aldus Imad.

Wat er allemaal waar is van de geruchten rondom het ‘agressieve gedrag’ van Imad? “Die agressieaanvallen… Dat is echt 0,0 waar. Ik heb zelfs gelezen dat ik uit mijn basketballteam gezet zou zijn, vanwege mijn agressieproblemen. Zoiets is nooit voorgevallen”, legt Imad uit. “Volgens juicekanalen had ik zelfs leden van het productieteam en andere Islanders geslagen. Die juice gaat echt véél te ver, dat is gewoon crazy.”

Al met al laat Imad weten dat het hem niet heeft geraakt. “Door mijn afkomst ben ik het gewend. Ik word er vaker voor beschuldigd, puur door mijn uiterlijk.”