Yesss! Ons favoriete guilty-pleasure programma is weer terug! We kunnen ons binnenkort weer dagelijks bemoeien met het liefdesleven van tien (voormalige) singles, want: Love Island is terug. In deze Nederlandse editie gepresenteerd door Holly Mae Brood hopen we natuurlijk weer genoeg opbloeiende liefde en drama te zien. We introduceren je alvast aan de tien knappe vrijgezellen die meedoen!

@hollymaebrood Instagram
@hollymaebrood Instagram

Ali

De 23-jarige Ali pakt ons nu al in mijn zijn puppy-ogen. Hoewel hij wat mysterieus oogt, weten we zeker dat hij de villa van de lekkerste cocktails kan voorzien. Hij is namelijk een cocktailshaker. Hoewel hij aandacht van vrouwen wel gewend is, is het hem nog niet gelukt om the one te vinden. Zijn type is lief en loyaal (en blond!).

Rowenna

De prachtige Rowenna is de jongste van het stel. Met haar 21 jaar is ze al wel op zoek naar een serieuze relatie. Dat de beauty van een dansje en een drankje houdt is geen geheim: in haar dagelijks leven is ze dansdocent!

Job

De 23-jarige Job is model en dat is te zien! Hoewel wij het moeilijk te geloven vinden, loopt deze jongen tot noch toe als vrijgezel rond! Hij valt op een blondine met ambities waarmee hij diepgaande gesprekken kan voeren.

Rosa

Als enige blondine in het huis heeft de 23-jarige Rosa de mannen straks voor het uitkiezen. Rosa hoopt ooit de hoofdredacteur van een modemagazine te worden en wilt dan ook een man die er op en top uitziet.

Joey

Helaas heeft de 25-jarige Joey een schaar in zijn lange bos krullen gezet, maar dat maakt hem niet minder knap! In zijn dagelijks leven is hij personal trainer en student en wordt hij omschreven als een echte grappenmaker. Een meisje met donker haar, blauwe ogen en mooie billen is Joey’s droomvrouw.

Minn

Minn is 24 jaar en is een echte social butterfly!  Ze werkt als stagemanagers op evenementen en is zelf ook niet vies van een feestje. De knapperd is nu al een tijdje vrijgezel en is nu klaar voor een serieuze relatie – maar wel vol humor.

Jim

Krullenbol Jim is een echte knuffelbeer. De lieve jongen van 24 jaar weet goed wat hij wil: professioneel voetbaltrainer worden. Hij zoekt een vrouw die ook haar eigen dromen wilt naleven. Daarbij moet ze een mooie lach hebben.

Yasmin

Die mooie lach heeft de knappe 26-jarige Yasmin. Ze houdt van een avontuurlijk leven vol reizen, surfen en DJen. Op Love Island hoopt ze iemand te ontmoeten die samen met haar de hele wereld over wilt reizen.

@morris_mojito | instagram
@morris_mojito | instagram

Morris

Deze hottie with a body heeft meerdere talenten. Zo is de 26-jarige Morris een rechtenstudent én een barman! Hij is helemaal klaar met online daten en wilt het liefst een leuke vrouw met donker haar tegenkomen op Love Island!

Nina

Tenslotte is daar de 23-jarige Nina. De prachtvrouw heeft al meerdere missverkiezingen gewonnen en wij snappen waarom! In de liefde wint Nina helaas nog geen prijzen, maar misschien kan haar deelname aan Love Island daar wel verandering in brengen… Ze zoekt iemand die eerlijk is, haar dromen support en waarmee ze kan lachen.

Wij weten nu al niet meer wie onze favoriet is: er is zoveel leuks om naar te kijken! Vanaf 24 mei kun je Love Island dagelijks zien op Videoland. Dan zullen we zien welke koppels worden gevormd en of deze standhouden…

Lees ook: Deze ex-Love Islander maakt flinke indruk onder zijn vele volgers