Kimmy en Kengi, het winnende koppel van Love Island, hebben een update gegeven over hoe het nu met ze gaat. Na hun overwinning hadden ze plannen voor een reis naar Mexico, maar er was meer! Omdat ze allebei dol zijn op dieren, willen ze ook graag hieraan bijdragen. Maar hoe ver zijn ze met deze plannen? En wat is de stand van zaken tussen hen? Wij praten je bij!

Kimmy en Kengi Love Island
Bron: @kimmykus

Kimmy en Kengi na Love Island

Kimmy en Kengi waren direct aangetrokken tot elkaar toen Kimmy als bombshell binnenkwam. Ze werden al snel een stel en na Casa Amor kregen ze zelfs een relatie. Het ging allemaal heel soepel tussen hen. Natuurlijk waren er ook obstakels, aangezien Kengi in België woont en Kimmy in Amsterdam. Hoe gaan ze hiermee om? Zien ze elkaar nog wel regelmatig?
Eén ding is zeker: Kimmy en Kengi hebben elkaar helemaal gevonden tijdens én na Love Island. Ze werden het winnende koppel van het programma en genieten nog steeds erg van elkaars gezelschap. Op Instagram geeft Kimmy nu een lieve update over hoe het buiten de villa gaat tussen haar en Kengi, waaruit blijkt dat ze nog steeds dol op elkaar zijn. Zo lief!

Instagram update

In haar Instagram-update schrijft Kimmy: “Heen en weer pendelend tussen België en Nederland, een feestje hier een feestje daar, druk met Spicey maar het allerbelangrijkste: Elkaar. Via ons YouTube-kanaal en natuurlijk onze Instagram nemen we jullie mee en houden we jullie op de hoogte van onze avonturen”, plaatst Kimmy bij deze té lieve foto. Bij de foto zien we Kimmy en Kengi elkaar omhelzen en een kus geven. “How it goes”, schrijft ze erbij. En we zijn blij om te lezen dat ze nog steeds op een roze wolk zitten!

Het stel geniet nog steeds volop van elkaars gezelschap en dit is te volgen via onder andere YouTube en Instagram, waar ze ons op de hoogte houden van hun avonturen. Zo konden we al zien dat de lovebirds onlangs een tripje hadden naar Ibiza. Enne, dit zag er dan ook mega gezellig uit!

Onder de post reageren ook andere Islanders. Naomi schrijft: “Ik mis jullie.” Thijn reageert met een hartje. Sommige mensen hebben het koppel zelfs al omgedoopt tot Kimchi. Wij zijn in ieder geval stiekem ook een beetje verliefd op Kimchi en zijn mega benieuwd naar hun toekomstplannen!