Ben je al de Nederlandse en Belgische versie van Love Island aan het missen? Dan hebben wij goed nieuws! Misschien zag je al een paar fragmenten van Love Island USA voorbijkomen op Instagram. En ben je al mega nieuwsgierig geworden naar de Amerikaanse versie van Love Island. Als dat het geval is, wordt je ongeduld beloond. Love Island USA seizoen 5 staat namelijk eindelijk op Videoland. Enne, als het het aan ons vraagt, is het zeker de moeite waard!

Love Island USA
Bron: @loveislandusa

Love Island USA

Deze versie is eigenlijk niet anders dan de Nederlandse. Het concept is eenvoudig maar verslavend: een groep vrijgezellen wordt samengebracht in een luxe villa op een heerlijke locatie. Ze proberen elkaar te leren kennen, vormen koppels en strijden om de liefde en een aantrekkelijk geldbedrag. Maar het draait niet alleen om rozengeur en maneschijn. Het eiland zit vol wendingen, verleidingen en de beruchte recoupling, waarbij koppels gehusseld kunnen worden. Enne, uiteindelijk gaat er een koppel met een flink geldbedrag naar huis. Kortom drama gegarandeerd!

Wat kunnen we verwachten?

Hoewel het programma een nieuwe groep vrijgezellen introduceert in elk seizoen, kunnen kijkers altijd rekenen op enkele klassieke elementen. Verwacht vurige romantiek, broeierige verwikkelingen en de strijd om de harten van de mede-eilandbewoners. De deelnemers van seizoen vijf variëren van modellen tot voetballers, en zelfs oud-deelnemers van de UK-versie. Dus uh zeker weten dat je ogen ook blij zijn met dit seizoen! Benieuwd naar alle deelnemers? Kijk dan snel via de Instagram post wie de eerste single mannen en vrouwen zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandusa)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Love Island (@loveislandusa)

Waarom Love Island USA?

De USA versie staat misschien bekend om dat het iets preutser is, maar zeker niet minder drama. Het is een perfecte guilty pleasure voor iedereen die van reality-tv houdt. Of je nu geniet van het zien van liefde opbloeien, drama en conflicten, of gewoon lekker op de bank wil ploffen met een luchtige en vermakelijke serie, dan is Love Island USA hier perfect voor.

Dus, als je op zoek bent naar je dagelijkse dosis romantiek en drama, mis dan niet het nieuwe seizoen van Love Island USA. De eerste zeven afleveringen staan nu al op Videoland. Bereid je dus voor op een nazomer vol passie, intriges en onverwachte wendingen terwijl deze vrijgezellen de reis van hun leven maken in de zoektocht naar liefde. Het belooft een seizoen te worden dat je niet snel zult vergeten!