Het leek een perfecte match: Job en Nathalia. Tijdens Love Island was de vonk tussen het duo overduidelijk aanwezig, maar helaas is dit in Nederland niet verder opgebloeid tot een relatie. Via Instagram deelt het tweetal namelijk dat ze helaas niet meer samen zijn.

job nathalia uit elkaar
Bron: @loveisland

Job en Nathalia

Terwijl Naomi in de Love Island-villa nog iedere nacht droomde over Job, was hij in Casa Amor zijn liefde voor Nathalia aan het ontdekken. De twee kwamen elkaar pas halverwege het programma tegen, maar het was meteen duidelijk dat er een connectie tussen de twee aanwezig was. Ze konden het niet alleen als vrienden heel goed vinden, maar ook op romantisch vlak was er een behoorlijke match.

Eenmaal in de villa trokken Job en Nathalia steeds meer naar elkaar toe. Een finaleplek zat er helaas niet in, maar dat is ook niet heel vreemd. We moeten namelijk niet vergeten dat Job vorig jaar de €25.000 met zijn voormalige vriendin Esmee in de wacht sleepte.

Niet meer dan een vriendschap

Onlangs liet Job nog via Instagram weten dat hij en Nathalia samen hun liefdesleven aan het uitzoeken waren. “We zijn het samen hier in Nederland op eigen tempo aan het uitzoeken. We hebben het gezellig en laten alles op ons afkomen”, deelde Job. Toch is er een aantal weken later duidelijk geworden dat een relatie tussen de twee er niet in zit.

Vandaag delen zowel Job als Nathalia op Instagram dat de twee finito zijn. “Bij deze willen Nathalia en ik laten weten dat het tussen ons helaas niets meer is geworden dan alleen een vriendschap”, schrijft Job. “Na ons avontuur op Love Island hebben we het daten doorgepakt in Nederland. We hebben het erg gezellig gehad, maar helaas zijn we er samen achter gekomen dat er niet meerdere verliefde gevoelens zijn.”

nathalia bouwhuis job stevens love island uit elkaar
Bron: @jobstevens en @nathaliabouwhuis

Uit het berichtje van het Love Island-duo blijkt in ieder geval dat de twee goed uit elkaar zijn gegaan. Uiteraard is het jammer, aangezien dit al het zoveelste koppel is dat uit elkaar is gegaan na het programma. Zo zagen we al hoe Jonna en Nycole en Garbi en Junar een punt achter hun relatie zetten. Uhm, Kimmy en Kengi, kunnen jullie please beloven dat jullie wél bij elkaar blijven?