Tijdens haar deelname aan Love Island heeft Lisa nooit onder stoelen of banken geschoven dat ze regelmatig in lingerie poseert. Neem je een kijkje op het Insta-account van Lisa, dan is één ding duidelijk: de ex-Islander is gek op spicy kiekjes.

Spicy kiekje

Het is hoogzomer en dat betekent dat veel mensen genieten van een zonovergoten vakantie. Ook Lisa besloot zich in haar bikini te hijsen en van het zonnetje te genieten. En je raadt het al: dit werd uiteraard on camera vastgelegdOp de foto zien we Lisa in een iniemienie bikinibroekje poseren. Als caption bij de foto schrijft ze: “🍑☀️”

Dat de foto van Lisa goed in de smaak valt, is wel duidelijk. In de comments zien we voornamelijk vlam-emoji’s voorbij komen en laten volgers weten dat ze het behoorlijk warm krijgen van deze foto. “Geweldige foto” en “Mooie billen”, klinkt het in de comments.

Openhartig over liefdesleven

Het lijkt erop dat Lisa een hot girl summer tegemoet gaat, aangezien ze onlangs naar buiten bracht dat haar relatie voorbij is. Lisa was naar eigen zeggen een tijdje samen met de Vlaamse acteur Axel Deaselaire, bekend van Flikken Maastricht. Helaas liet Lisa op haar Instagram weten dat deze relatie toch niet lang stand heeft gehouden. Via Instagram Story’s deelt ze het volgende: “Wij hebben een aantal hele mooie maanden gedeeld met elkaar. Maar ik heb besloten om toch vriendschappelijk verder te gaan.”

Lees ook: Dit zijn de deelnemers van het nieuwe Love Island-seizoen