Meedoen aan Love Island levert je niet alleen liefde op (als je de ware tegenkomt), maar brengt ook een hoop andere dingen met zich mee. Zo word je in één klap een BN’er en krijg je er duizenden extra Insta-volgers bij. Volgens ex-Islander Mattheüs zijn die laatste twee factoren voor Islander Raphaëlla het meest interessant.

Mattheüs Love Island
Bron: @mattheusjonckheere

Meedoen voor de fame

Waar het seizoen Love Island in het begin vrij rustig verliep, kwam hier door Casa Amor verandering in. Door de komst van een flink aantal oud-deelnemers werd de villa behoorlijk opgeschud. Eindstand: er werden veel koppels uit elkaar gehaald en een herkoppeling was niet eerder zó spannend.

In het programma lijkt het alsof alle deelnemers meedoen om ware liefde te vinden, maar is dat eigenlijk wel zo? Als we oud-Islander Mattheüs mogen geloven, dan is Raphaëlla alleen maar op zoek naar fame.

Casa Amor

Terwijl de mannen naar Casa Amor vertrokken, maakten er in de Love Island-villa een hoop dames hun intrede. Ook Rapahaëlla aka Raffie ging opnieuw op zoek naar de liefde in het programma. Raphaëlla is goede vriendinnen met Amandine, dus al gauw werd duidelijk dat ze niet voor Jules ging kiezen. Vervolgens leek ze geïnteresseerd in Lennert, maar uiteindelijk vormde ze een vriendschapskoppel met Yousri.

In een TikTok-video geeft Mattheüs zijn ongezouten mening over alle vrouwelijke deelnemers van Love Island. En over Raphaëlla heeft hij maar weinig positieve woorden over.

@mattheusjonckheere Love island (casa amor edition) 🏝 Wat is jullie mening? ⬇️ #loveisland #loveislandnl #loveislandnlbe #loveisland2022 #fyp ♬ origineel geluid – Mattheus Jonckheere

‘Voor de fame’

“Mevrouw Raphaëlla is goede vrienden met Amandine, dus zegt dat ze niet voor Jules gaat kiezen. Maar in een keer wil ze wel voor Jules gaan”, begint hij zijn verhaal. “Eerst koos ze voor Lennert, maar ze zag dat Lennert safe zit, dus dan wil ze gewoon iemand zoeken om in de villa te blijven. En voor de fame uiteraard”, vervolgt hij zijn verhaal.

Of de woorden van Mattheüs waar zijn? We don’t know. Wel weten we dat de twee een geschiedenis hebben…

Lees ook: Zo vroeg moeten de Islanders opstaan in Love Island