amy rose zwangerschap depressie

Amy Rose doet boekje open over eerste trimester: "Ik zat tegen depressie aan"

Love & Life08 jul , 17:00 doorRomy Nouwen
Amy Rose heeft een boekje open gedaan over de eerste weken van haar zwangerschap. Aan Kek Mama vertelt ze hoe de bekendmaking van haar zwangerschap impact had op hoe ze zich voelde. Ze zat naar eigen zeggen zelfs tegen een depressie aan.

Winter Vol Liefde

Afgelopen winter konden we voor het eerst genieten van een liefdeszoektocht in de sneeuw. Een soort B&B Vol Liefde, maar dan in de winterse sferen. We zaten – net als bij B&B Vol Liefde – meteen op het puntje van onze stoel. Het was namelijk minstens zo vermakelijk én ook nog eens succesvol. Bij Saul thuis sloeg de vonk namelijk al vrij snel over. Enne, het was Amy Rose die zijn hart uiteindelijk wist te stelen. En met succes, want de twee zijn nu al in verwachting van hun eerste kindje. Zo lief!

Zwangerschap

Een zwangerschap wordt vaak geassocieerd met een fijne tijd. Het is voor velen vrouwen feest wanneer ze net die positieve test in hun handen krijgen. Daarna beginnen negen maanden vol nieuwe dingen. De hormonen gieren door je lichaam en je buik begint te groeien. Ondertussen maak je je klaar voor de komst van een baby. Nieuwe kleertjes, een mooie babykamer en andere praktische zaken. Het klinkt allemaal zó rooskleurig. Toch is dat het niet altijd voor iedereen. En daar kan Amy Rose over meepraten.

Heftig begin

Aan Kek Mama vertelt Amy Rose alles over hoe het begin van haar zwangerschap is verlopen. Enne, voor haar was dat niet alleen maar rozengeur en maneschijn. De juicekanalen hadden de zwangerschap van Amy Rose namelijk al snel door. Hierdoor kregen Amy Rose en Saul niet eens de kans om het goede nieuws als eerste te delen met hun familie. Sterker nog: de twee hadden nog niet eens de eerste echo gehad toen het nieuws al op internet verscheen. Zo werden ze ruw uit hun liefdesbubbel getrokken.
Daarna werd het niet veel beter. De eerste weken van haar zwangerschap zat ze naar eigen zeggen tegen een depressie aan. Vroeger heeft ze veel te maken gehad met pesterijen. Die gevoelens kwamen tijdens het eerste trimester weer naar boven, nadat ze ontzettend veel vervelende reacties ontving op sociale media. Uiteindelijk is ze er dankzij vrienden en familie weer bovenop gekomen. Daardoor heeft ze nu weer ontzettend veel plezier in deze bijzondere tijd.

Voorspoedig 

Inmiddels is Amy Rose alweer meer dan 32 weken zwanger van hun dochtertje. Het gaat een stuk beter, ondanks de zwangerschapscomplicaties die onlangs vastgesteld werden. Samen met Saul geniet ze van alle veranderingen, en natuurlijk kan het stel niet wachten tot het zover is. Wij hopen dat Amy Rose nog even kan genieten van de laatste loodjes, voordat ze haar prachtige kindje in haar armen sluit. We wensen het stel veel geluk toe de komende weken.