andre hazes monique westenberg

Back together: André Hazes en Monique Westenberg delen intieme foto

Love & Life13 mrt 2023, 12:19 doorAnne Dijkstra
Ondanks dat het twee jaar geleden, in maart 2021, het alleen maar ging om de zoveelste breuk tussen André Hazes en Monique Westenberg, is toch love weerin the air. Op Instagram deelt André namelijk een intieme foto met Monique, met daarbij een hele liefdesverklaring in de caption.
andre hazes monique westenberg
Bron: @andrehazes

Dating history van André

Dat het liefdesleven van André nogal turbulent is geweest de afgelopen jaren, kunnen we niet ontkennen. Eerst was hij samen met Monique, toen kwam Brigit Maasland tussendoor, maar eindigde hij toch weer met Monique. Je zou zeggen dat dat niet vaker gebeurd. Maarre, daar denkt André anders over. Ondanks dat hij drie maanden verloofd was met Monique, koos hij voor Sarah van Soelen. En dat is nog maar een klein deel van Andrésdating history.
Maar een ding is zeker, Monique is altijd een rode draad geweest in zijn liefdesleven. Hij komt altijd weer bij haar terug. Juice channels genieten hier natuurlijk van en gaan volledig in op alle geruchten. Zo heeft Yvonne Coldewijer al eerder bizarre onthullingen gedaan over het koppel. Maar ondanks alles blijkt dat hij nu toch weer voor Monique gaat.

Back together

Op Instagram deelt de zanger namelijk een foto waarop hij zoent met Monique. In de caption laat hij weten: "Jij hebt mij altijd meer liefde gegeven dan ik verdiende. Je was er in goede, en hebt mij nooit laten vallen in slechte tijden. Je hebt altijd gezien dat er nog goed in mij zat terwijl ik daar zelf aan twijfelde."
En dit was niet alles, hij vervolgt zijn liefdesverklaring: "Waar ik het meest dankbaar voor ben dit weekend, is dat ons kleine aapie tegen een vader opkeek die is wie hij nu is. En dat ben ik mede dankzij jouw eindeloze hoop, steun en geloof." En hij sluit dit lieve bericht af met: "Mijn hart ligt voor altijd bij jou. En ik zal nog langer van je houden.❤️"
Deze gevoelens zijn waarschijnlijk ook wederzijds, Monique reageert namelijk op de post met de woorden: "I’m your Rock, you’re my Star."