bo wilkes kiekjes droombruiloft

Bo Wilkes blikt terug op droombruiloft in Santorini met jaloersmakende kiekjes

Love & Life09 jul , 17:00 doorRomy Nouwen
De laatste aflevering van Echte Gooische Moeders is een feit. En wat voor één! De prachtige beelden van de bruiloft van Bo Wilkes zorgen ervoor dat we allemaal op het puntje van onze stoel zaten. En dat geldt natuurlijk ook voor Gooische Moeder Bo. Zij blikt nu terug op haar droombruiloft op Instagram.

Echte Gooische Moeders

De afgelopen weken konden we weer genieten van een heerlijk nieuw seizoen van de Echte Gooische Moeders. Week in, week uit werden we meegenomen in de levens van de vijf Gooische Moeders Bo Wilkes, Pauline Wingelaar, Leslie Keijzer, Kimberly Bosman en Florine Hofstee. Dat ging gepaard met een hoop lachen en gekke acties. We laten stiekem een traantje dat nu toch écht weer voorbij is, want dan betekent dat we weer een tijdje zonder zullen moeten – makers: lezen jullie mee? We want more!

Laatste aflevering

Toch was dit niet de enige reden dat we een traantje hebben gelaten tijdens de laatste aflevering. De laatste aflevering was namelijk ook heel bijzonder. In de aflevering zien we namelijk een aantal prachtige beelden van de droombruiloft van Gooische Moeder Bo Wilkes. Wan eh, dat het een droombruiloft was, is ons wel duidelijk.
Op het prachtige Griekse Santorini geven Bo Wilkes en partner Paul Hinfelaar elkaar het ja-woord. Alles wat je kunt bedenken bij een Griekse bruiloft, was natuurlijk aanwezig. De prachtige spierwitte gebouwen, de blauwe zee op de achtergrond en natuurlijk ook de strakblauwe lucht met een aangenaam zonnetje. Vanaf het moment dat Paul in een mega toffe auto komt aanrijden met de kids – die er ook van top tot teen geweldig uitzien – werden wij verliefd op deze hele setting. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de prachtige geloften die de twee vervolgens aan elkaar voorlazen.

Bo Wilkes blikt terug op droombruiloft

Niet alleen wij hebben een traantje gelaten om de prachtige beelden in de laatste aflevering. Ook voor Bo was dit natuurlijk een emotioneel moment. De bruiloft vond plaats in mei, wat dus inmiddels alweer een kleine twee maanden geleden is. Voor haar is het zien van de aflevering dus weer een kleine terugblik naar deze geweldige dag. Daarom kan ze zelf ook niet anders dan nog even terugkomen op dat wat we zagen in de aflevering.
Op Instagram deelt ze nog wat nieuwe kiekjes van de droombruiloft, die we niet eerder zagen. Prachtige foto's van het stel, de kids en de hele setting. Onder de post deelt ze haar dankbaarheid én gedachten over de laatste aflevering én het huwelijk. "Vandaag is alweer de laatste aflevering van Echte Gooische Moeders. Voor mij natuurlijk de aflevering die het meest voor mij betekend omdat we weer even heerlijk terugblikken op ons huwelijk 🤍✨", begint ze haar verhaal. "Ik krijg weer een brok in mijn keel als ik het terugzie en wauw wat was het toch magisch en gaaf. Ik zou het zo nog een keertje over doen. Buiten de geboorte van onze mooiste geschenkjes, is het de verreweg de allemooiste dag uit ons leven!"
Bekijk hieronder de waanzinnige kiekjes van de bruiloft om er – net als wij – helemaal bij weg te zwijmelen.