screenshot 2021 04 13 164856

Is hij boyfriend material? Zo kun je er achter komen

Love & Life01 mei 2021, 17:00 doorLois Kievietsbosch
Je kent het vast wel: jullie zijn al een tijdje aan daten, maar weten nou eigenlijk niet waar jullie mee bezig zijn. Kan hier een serieuze relatie uit ontstaan? Of zijn jullie niks meer dan friends with benefits? Kom erachter door de vijf punten hieronder te checken! Spannend.
screenshot 2021 04 13 164856
@fiftyshades

#1 Hij houd zich aan zijn afspraak

Een monogame man zal zijn beloftes nakomen. Dat betekent dat hij daadwerkelijk komt opdagen als hij dit aan je belooft. Het nakomen van afspraken is een echte prio! Hij neemt je serieus en wil echt wat met je opbouwen. Ook ben jij de enige aan wie hij op dit moment zijn aandacht besteed. Zegt hij regelmatig af, komt hij (constant veel) later dan afgesproken en spreekt hij ook andere vrouwen. Weg ermee, he ain't worth shit!

#2 Geen spelletjes

Als hij je echt leuk vindt, dan laat hij dat op een normale manier merken. Hij steekt moeite en energie in het opbouwen van een band en speelt niet me je gevoelens . Zo wacht hij niet expres een dag om je terug te appen. Dus speel ook dat soort spelletjes absoluut niet met hem.

#3 communication is key

Als hij vindt dat jullie ergens over moeten praten, dan zegt hij dat gewoon. Hij loopt conversaties dus niet uit de weg en neemt zijn verantwoordelijk. Ook biedt hij een luisterend oor, als het gaat om gevoelens of onzekerheden . Maar ook eerlijkheid past bij dit soort mannen. Als hij naar vrienden wil gaan dan zegt hij dat ook gewoon eerlijk. Dus gun hem ook die ruimte. That's fair enough!

#4 Single as a pringle

Dit klink misschien een beetje raar, maar always make sure dat er geen andere chick in beeld is. Als hij altijd sneaky wil afspreken, in bijvoorbeeld hotels of alleen maar bij jou thuis, schakel dan even je stalk team in om te checken of er geen andere vlam is zijn leven is. Mocht dat wel het geval zijn, dan is het beter om er een punt achter te zetten. We girls don't like to share..

#5 Let's talk about sex

Hij vindt je echt leuk en ontzettend aantrekkelijk, maar hij verwacht niet gelijk dat je hem kust of met hem de koffer in duikt. Dit is alleen maar een goed teken, hij is behoorlijk verliefd en bereid om te wachten tot jij er klaar voor bent. En dat kan waarschijnlijk ook niet anders, want hij is stapel gek op je. God bless him!