ashley schulze 765488 unsplash

Dit is wat vrouwen van mannen willen

Love & Life27 nov 2018, 15:56 doorRedactie
Voor sommige mannen lijkt het één groot raadsel, wat willen vrouwen nou eigenlijk? Nou, dat is allemaal best simpel en ook niet zo veeleisend als zij soms beweren. Zeurt jouwcrush soms ook dat hij niets van vrouwen begrijpt? Of komt de zin 'Was er maar een vrouwenhandleiding' regelmatig terug? Laat hem dan dit artikel lezen en wie weet steekt hij er ook iets van op! Het omschrijft niet alles, maar dit zijn voor de meeste vrouwen de basis ingrediënten voor een goede relatie.

We willen ons belangrijk voelen

Hij hoeft echt niet elke dag onze hand vast te houden, maar we willen wel het gevoel hebben dat we belangrijk voor hem zijn. Wat is er nou fijner dan een vent die voor je door het vuur gaat en die jou een warm en veilig gevoel geeft. Iemand die niet pas na 5 uur een berichtje terugstuurt en ook niet constant zijn vrienden boven jou verkiest terwijl jullie hadden afgesproken. Het zit hem in de kleine dingetjes terwijl sommige mannen denken dat wij willen dat ze ons behandelen als een prinses. Gemeende complimenten en lieve opmerkingen zijn altijd welkom en tegen een omhelzing uit het niets zeggen we echt geen nee. Het enige wat wij dus echt graag willen voelen is dat hij zijn best voor ons doet.

We willen ons aantrekkelijk voelen

De ene vrouw meer dan de andere, maar we houden ervan om ons sexy te voelen! Complimenten over ons uiterlijk of het toewerpen van een sensuele blik als hij vindt dat je er mooi uitziet. Sensuele aanrakingen en aandacht voor ons in bed zullen er ook voor zorgen dat we ons begeerd en sexy voelen en dat heeft weer een positief effect op de relatie. Mannen die Egoïstisch zijn in bed zijn sowieso een no-go !

Eerlijkheid en vertrouwen

Wij vrouwen houden van open- en eerlijkheid. Hoe hij zich voelt, wat hij denkt, het maakt niet uit waar het over gaat als hij maar eerlijk is. We voelen ons liever wat minder fijn door het aanhoren van de waarheid dan dat we er achteraf achter komen dat hij iets voor ons heeft verzwegen. Als we erachter komen zwaait er wat, en is er een grote kans dat we hem de keer erna niet meer vertrouwen. Het terugwinnen van ons vertrouwen is (afhankelijk van de situatie) niet altijd even makkelijk.

Vriendschap

Natuurlijk is het in een relatie belangrijk dat de seks en sowieso de romantiek goed zitten, maar naast de romantische kant in een relatie is het voor ons ook belangrijk dat we het samen naar ons zin hebben. Samen kunnen lachen of lekker op pad gaan om nieuwe dingen mee te maken. We zoeken iemand waar we onze dag mee kunnen bespreken of waar we bij kunnen uithuilen over onze tegenslagen. De vriendschappelijke kant van de relatie is minstens zo belangrijk als de romantische kant. Zie ons dus niet alleen als een date vriendinnetje. Wij vrouwen zijn net zo leuk, of eigenlijk nog leuker, dan jouw groep vrienden!